Vreme urata in toata tara: ploi torentiale, cu descarcari electrice

Duminica, 16 Mai 2021, ora 08:02
19555 citiri
Vreme urata in toata tara: ploi torentiale, cu descarcari electrice
Prognoza meteo FOTO Pixabay

Meteorologii au anuntat vreme instabila si ploi in toata tara, cu descarcari electrice si vant. Temperaturile o sa fie scazute pentru aceasta perioada a anului, iar la mare temperaturile nu vor trece de 20 de grade Celsius.

Vreme instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in jumatatea de vest a tarii, la munte si local in rest. Ploile vor avea si caracter torential si, mai ales in zonele deluroase si montane, cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 20...25 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 grade in Dealurile de Vest si 25 de grade in Moldova.

Prognoza meteo Bucuresti

Vreme in general instabila. Cerul va avea innorari si, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade.

La munte

Vremea va fi instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii extinse ziua, - cand local se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi local 15 l/mp si izolat 20 l/mp - si pe alocuri, slabe cantitativ, noaptea. Vor fi conditii de grindina. Valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul precedent.

La mare

La mare, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi temporar noros si, trecator, vor fi averse si descarcari electrice, indeosebi spre seara si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare ziua. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 20 de grade, iar cele minime vor fi de 13 ... 14 grade. Temperatura apei va avea valori de 15 ... 16 grade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#prognoza meteo, #Bucuresti, #mare, #munte , #vremea
Comentarii