Prognoza meteo pentru 13 martie. Unde vor mai cadea precipitatii

Sambata, 13 Martie 2021, ora 08:17
2857 citiri
Prognoza meteo pentru 13 martie. Unde vor mai cadea precipitatii
FOTO: Pixabay.com

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) preconizeaza pentru sambata, 13 martie 2021, un cer mai mult noros si spun ca temporar se vor semnala precipitatii.

Spre deosebire de ziua vineri, pe parcursul zilei de sambata, cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi sub forma de ploaie, exceptand estul Transilvaniei si Moldova, unde vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in masivele sudice, in special in zona inalta, si pe arii restranse ziua in sud si sud-est, iar noaptea in nord-vest.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -6 si 4 grade.

Prognoza meteo pentru Bucuresti

In Capitala, cerul va fi noros indeosebi in prima parte a zilei, cand trecator va ploua slab si vor fi conditii de polei, cu precadere in orele diminetii, apoi se va degaja treptat. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -4...-3 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, cerul va avea innorari pe parcursul zilei cand local se vor semnala precipitatii, cu precadere sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in masivele sudice, in special in zona inalta, unde trecator va spulbera zapada. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Marii Negre, astazi, cerul va fi senin in timpul zilei. Temperatura maxima va fi de 11 grade Celsius, iar cea minima de 4 grade Celsius.

UPDATE Ninsoare abundentă în Brașov. Cel mai afectat tronson, între Predeal și Râșnov FOTO/ VIDEO
UPDATE Ninsoare abundentă în Brașov. Cel mai afectat tronson, între Predeal și Râșnov FOTO/ VIDEO
Ninge abundent, luni, în judeţul Braşov, cel mai afectat tronson rutier fiind drumul naţional 73A, între localităţile Predeal şi Râşnov. Acest tronson rutier este închis, luni...
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Meteorologii anunță vineri, 29 martie, că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pe tot parcursul lunii aprilie. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în...
#meteo 13 martie, #ninsoare, #prognoza meteo, #cum va fi vremea 13 martie , #vremea