Ploi si temperaturi scazute in Bucuresti. Pana cand se mentine vremea instabila

Marti, 25 Mai 2021, ora 12:46
4213 citiri
Ploi si temperaturi scazute in Bucuresti. Pana cand se mentine vremea instabila
Prognoza meteo Bucuresti FOTO Pixabay

Vremea va deveni inchisa in Bucuresti, iar perioadele cu averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului vor predomina pana joi seara, arata prognoza de specialitate, publicata marti de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Conform meteorologilor, in perioada 25 mai, ora 15:00 - 26 mai, ora 11:00, in Capitala, cerul va avea innorari si vor fi perioade cu averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, iar in primele ore temperatura aerului va fi cuprinsa, in general, intre 23 si 25 de grade, apoi va scadea. Valorile minime de temperatura se vor situa in jurul a 14 grade.

De asemenea, incepand de miercuri dimineata si pana joi, la ora 8:00, vremea va continua sa fie instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si mai ales in a doua parte a zilei si noaptea vor fi perioade cu averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 26 - 27 de grade, iar cea minima de 14 - 15 grade.

Potrivit sursei citate, la nivelul Bucurestiului, pe parcursul zilei de joi, pana la ora 20:00, regimul termic se mentine instabil si se va racori. Cerul va avea innorari si temporar vor fi intervale cu averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, posibil cu unele intensificari in timpul ploilor.

Pe acest fond, temperatura maxima nu va depasi 23 de grade Celsius.

ANM a emis, marti, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica valabila pana miercuri, la ora 11:00, in 29 de judete, precum si o informare de vreme rea in rest, ce va expira joi seara, la ora 20:00.

Judetele aflate sub atentionare Cod galben sunt: Alba, Arges, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Caras-Severin, Covasna, Dambovita, Gorj, Hunedoara, Harghita, Iasi, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Salaj, Satu Mare, Suceava, Timis, Valcea si Vrancea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
#prognoza meteo, #Bucuresti, #ploi , #vremea