Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vine frigul. Temperaturile scad sub 10 grade noaptea, iar la munte va începe să ningă

Miercuri, 22 Septembrie 2021, ora 10:16
3485 citiri
Vine frigul. Temperaturile scad sub 10 grade noaptea, iar la munte va începe să ningă
Vreme răcoroasă pentru această perioadă a anului FOTO Unsplash

Meteorologii anunță temperaturi scăzute, cu temperaturi ce vor scădea sub 10 grade Celsius pe timpul nopții. Mai mult, pe crestele munților se va depune un strat de zăpadă.

În intervalul 22 -23 septembrie, la munte, în general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10...15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă.

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40...50 km/h, iar în zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

Joi și vineri (23 și 24 septembrie) vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

Vremea în București

Vremea va fi răcoroasă în Capitală, în intervalul 22-23 septembrie. Cerul va avea temporar înnorări, iar pe parcursul zilei vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo, #vremea, #septembrie, #frig , #vremea