Primarul Timisoarei, exasperat: Nu pot alunga ciorile! Sunt inteligente si punctuale

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 17:19
5116 citiri
Primarul Timisoarei, exasperat: Nu pot alunga ciorile! Sunt inteligente si punctuale
Foto: Nicolae Robu/Facebook

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, se plange ca nu poate alunga ciorile din spatele Catedralei Mitropolitane din centrul orasului, orice masura ar lua, deoarece pasarile sunt "inteligente si punctuale" si nu se sperie de aparatele care imita sunetele soimilor.

Robu a spus, vineri, ca la un an de cand si-a propus sa alunge ciorile din spatele Catedralei Mitropolitane nu a reusit sa isi indeplineasca promisiunea, chiar daca muncitorii de la Primarie au dat jos mai multe cuiburi si au amplasat aparate care imita sunete de soimi.

Primarul Timisoarei, aflat in vacanta in Ibiza, isi lanseaza pe Facebook o melodie compusa de el (Video)

"E dezastru. La ora 18:00 apar si sunt extraordinar de punctuale. (...) La 18:00 fix sunt in zona centrala. M-am dus la un moment dat pe santierul de la Sala Polivalenta si vad pomii plini, negri de ciori, erau ca margelele pe fire. Am batut din palme si au zburat. Dupa cateva minute, ma uit din nou, pomii plini. Am batut din nou din palme si au zburat mai putine. A treia oara, dupa un timp iar am batut din palme si niciuna nu a mai zburat. S-au obisnuit, invata repede, sunt inteligente. De aceea nu se mai sperie nici de aparatele din parc", a declarat primarul.

Edilul a mai spus ca toate masurile luate pana acum i s-au parut in zadar.

In toamna anului trecut, primarul Nicolae Robu spunea ca e in cautarea unor solutii pentru a alunga ciorile din centrul orasului, care si-au facut cuiburi in parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. El anunta ca in parcul Catedralei Mitropolitane din centrul orasului vor fi amplasate boxe din care se vor auzi impuscaturi pentru alungarea ciorilor, insa vanatorii sustineau ca aceste sunete nu vor face decat sa sperie pe moment pasarile, care apoi se vor intoarce.

Din ideile trasnite ale primarului Robu: Anticonceptionale pentru ciori

Vanatorii ii sugerau sa instaleze plase care sa nu le permita ciorilor sa ajunga la cuiburi, insa primarul declara ca sunt inestetice. Pe de alta parte, Robu se plangea ca i s-a sugerat inclusiv sa cumpere anticonceptionale pentru ciori, care sa le fie date pasarilor prin hrana.

In cele din urma, primarul a ales ca muncitorii Primariei sa dea jos, din cand in cand, cuiburile ciorilor, si sa amplaseze aparate care imita sunetele de pasari rapitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Nicolae Robu ciori Timisoara, #primar Timisoara declaratii ciori, #ciori anticonceptionale Timisoara , #primaria
Comentarii