Primarul orasului Comarnic, confirmat pozitiv cu coronavirus: "Va spun sincer ca nu cunosc cum m-am infectat"

Duminica, 09 August 2020, ora 10:58
3797 citiri
Primarul orasului Comarnic, confirmat pozitiv cu coronavirus: "Va spun sincer ca nu cunosc cum m-am infectat"
Foto: Fcebook/ Sorin Popa

Primarul orasului Comarnic (Prahova), Sorin Popa, a anuntat, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca a fost depistat cu infectat cu coronavirus si este internat in spital. El spune ca starea sa de sanatate evolueaza bine si ii indeamna pe oameni sa respecte regulile de igiena si de distantare si sa poarte masca de protectie.

Judetul Prahova se afla intre judetele cu cele mai multe cazuri de coronavirus inregistrate in ultima perioada. In ultimele 14 zile, peste o mie de noi infectari au fost depistate in Prahova.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, la Iasi, ca rata de infectare cu noul coronavirus este mai mare in judetele unde este dezvoltat turismul, dar si acolo unde sunt multi navetisti.

"Avem in acest moment mai multe infectari in Arges, Dambovita, Prahova. In general acolo unde sunt activitati economice, transport navetisti intrajudetean sau interjudetean. Pe locul trei ar fi turismul. In celelalte regiuni, majoritatea sunt din turism", a declarat ministrul Sanatatii la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa.

Iata mesajul primarului

"Dragii mei!

In calitate de primar al orasului Comarnic, e datoria mea sa anunt ca am fost confirmat cu infectia cu virusul SARS-CoV-2 si in acest moment sunt internat in spital, unde mi se administreaza deja tratament.

In toata aceasta perioada de pandemie, in care am fost implicat in toate activitatile Primariei, m-am protejat si am purtat masca, am respectat distantarea sociala si regulile de igiena si, cu toate astea, m-am infectat cu acest virus. Sunt om intre oameni si probabil ca o secunda de neatentie a fost suficienta! Va spun sincer ca nu cunosc cum m-am infectat.

Dati-mi voie, insa, sa fac un apel la voi toti, sa ne asiguram impreuna ca respectam distantarea sociala, purtarea mastii si regulile de igiena, in toate locurile publice, fara nicio exceptie, in care ne aflam, astfel ca nimeni sa nu treaca prin aceste momente dificile si sa evitam tragedii!

Pentru unii, mai batrani, mai vulnerabili, asta poate insemna moartea. Din acest motiv, cu gandul la parintii nostri, la copiii nostri, va rog sa respectati regulile de igiena si sa purtati masca, atunci cand situatia o impune!

Starea mea evolueaza favorabil si ma pregatesc sa revin cu forte proaspete pentru a face ce stiu eu mai bine, sa muncesc alaturi de voi, sa coordonez activitatea primariei si impreuna sa luam cele mai bune decizii pentru comunitatea noastra!

Raman alaturi de voi toti, indiferent de simpatiile politice!

Sa ne auzim sanatosi! Doamne ajuta!

Al vostru, Sorin Popa."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Popa coronavirus, #Sorin Popa covid, #primar comarnic coronavirus, #primar comarnic covid , #medici