Un preot care a trecut prin COVID-19 a adus la slujba religioasă un medic să le vorbească enoriașilor despre beneficiile vaccinului VIDEO

Luni, 25 Octombrie 2021, ora 18:472831 citiri
Un preot care a trecut prin COVID-19 a adus la slujba religioasă un medic să le vorbească enoriașilor despre beneficiile vaccinului VIDEO
Preotul a venit cu mediucl la slujbă

Un preot din București care a fost infectat cu COVID-19 și s-a făcut bine a adus în fața enoriașilor, la slujba religioasă, un medic de infecțioase să le spună oamenilor beneficiile vaccinării.

Victoria Aramă, care este șef de secție la Institutul "Matei Balș", a venit alături de soțul ei, care este medic și profesor la Universitatea de Medicină Carol Davila din Capitală și a răspunsul tuturor nelămuririlor credincioșilor, invitându-i să se ducă voluntari la Matei Balș ca să se convingă de dramele zilnice de acolo.

"Vedem, zilnic, oameni cum mor. Am văzut tragedii nenumărate printre acești pacienți, multe luni de zile: soți care și-au pierdut soțiile, fiind în saloane apropiate, copii care au rămas fără părinți. Tragedii îngrozitoare. Deci, boala asta există și atâta vreme cât n-am avut vaccin stăteam cu mâinile oarecum încrucișate pentru că, din păcate, nu avem medicamente atât de eficiente cum sunt antibioticele pentru diverse alte boli. Aici nu avem un medicament care să vindece", le-a spus medicul enoriașilor, potrivit Digi 24.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News