Preotul Tănăsescu, comentariu ironic privind presupusa distribuție cu circuit închis a ziarului "Lumina": ”Vă dau eu câte vreți”

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 14:51
6113 citiri
Preotul Tănăsescu, comentariu ironic privind presupusa distribuție cu circuit închis a ziarului "Lumina": ”Vă dau eu câte vreți”
Preotul Eugen Tănăsescu FOTO Facebook/ Eugen Tănăsescu

Preotul Eugen Tănăsescu a comentat la postarea unui jurnalist local din Constanța care întreba dacă mai are cineva ziarul Lumina, făcând referire la distribuția cu circuit închis a publicației, potrivit dezvăluirilor făcute de un om din anturajul bisericii în cadrul investigației Recorder.

”Vă dau câte vreți, e și online: ))”, a scris Eugen Tănăsescu.

Potrivit investigației, Ziarul Lumina este singurul loc în care sunt publicate anunțurile privind licitațiile publice pentru proiectele ce vizează BOR, dar acesta are un circuit închis. Concret, se distribuie doar în biserici, susține apropiatul BOR, fapt ce ar favoriza anumite societăți să câștige contracte din bani publici acordate preferențial.

Comentariul lui Eugen Tănăsescu este unul ironic, lăsând să se înțeleagă că publicația ar avea o circulație mai largă.

Preotul Eugen Tănăsescu s-a arătat critic față de investigația care-l vizează pe Preafericitul Daniel, susținând că ”fenta Recorder e o găinărie”.

Mai mult, a spus că astfel de investigații ”sunt doar apă de ploaie pe o tablă ruginită...fac zgomot și atât” și că în tot materialul ”nu a văzut nimic ilegal”.

”Pentru că doar niște oameni slab pregătiți pot crede că "investigațiile" alea sunt ceva de luat în serios.

Sunt doar apă de ploaie pe o tablă ruginită...fac zgomot și atât.

Dar deh, așa e noua formă de jurnalism: cel militant, de opinie. Ăla care filmează ascuns chestii legale și apoi se văicărește că-s ilegale. Pentru ageamii...or fi.

Se văicăresc cei de la Recorder că, săriți, s-au cheltuit niște bani cu o catedrală și cu niște reparații de biserici. Prea scump, zic ei, și cu presupuse "manevre".

De fapt, din tot materialul nu am văzut nimic ilegal (la cât mă pricep eu în construcții).

Aștept încă explicații de la presa "independentă" de ce am luat 120k. doze vaccin. (x20€ doza în aug 2021 = 2 miliarde 400 mil €). Aici bani buni. Cam...20 de Catedrale. Și prețul e în creștere, că nu le-am plătit pe toate”, a mai scris Eugen Tănăsescu pe Facebook.

Eugen Tănăsescu, reprezentantul lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a luat adeseori apărarea acestuia în toate scandalurile care l-au vizat. Pe de altă parte, este cunoscută în Biserica Ortodoxă Română existența conflictului mocnit între IPS Teodosie și Preafericitul Daniel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Eugen Tanasescu, #BOR, #preafericitul daniel, #IPS Teodosie , #stiri sociale