Prefectul Alin Stoica, despre protestele din Capitala: "Cei care instiga la violenta impotria organelor de ordine ale statului nu sunt patrioti"

Marti, 30 Martie 2021, ora 09:00 3067 citiri
Alin Stoica, prefectul Capitalei FOTO Hepta

Prefectul Capitalei Alin Stoica a reactionat pe Facebook dupa protestele de luni seara. Oficialul spune ca cei care au instigat la violenta trebuie sa plateasca.

"Cei care au instigat la violenta trebuie sa plateasca.

Cei care instiga la nerespectarea masurilor punand in pericol sanatatea romanilor, cei care instiga la violenta impotria organelor de ordine ale statului, cei carora le pasa mai mult de promovarea propriei imagini decat de interesul general al romanilor si al statului nu sunt patrioti.

VIDEO Imagini cutremuratoare la protestele de la Brasov. Un pacient COVID care respira cu ajutorul unei masti de oxigen priveste de la geamul salonului de spital catre multimea de manifestanti

Sunt patrioti cei care au protejat statul de drept, cei care au refuzat sa raspunda la provocari pentru a nu pune in pericol oamenii care manifestau pasnic.

Ii felicit pe jandarmi atat pentru calmul de care au dat dovada si care a dus la protejarea cetatenilor pasnici, dar si pentru fermitatea si profesionalismul cu care au oprit violentele din aceasta noapte!

De asemenea, le multumesc tuturor celor care respecta masurile si care inteleg ca disconfortul creat de acestea este un pret mic pentru sanatatea si viata celor dragi", a scris prefectul Alin Stoica pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News