Presupusa minune mediatizata de pompieri dupa ce a ars o biserica. Imagini ironizate puternic de internauti

Marti, 04 Mai 2021, ora 16:27
Autor: Alina Toma

Pompierii de la ISU Vrancea spun ca au avut parte de o minune de sarbatoarea Pastelui dupa ce au recuperat din scrumul unei biserici arse din temelii o Evanghelie.

"๐‚๐ซ๐ž๐๐ข๐ง๐ญ๐š ๐š๐๐ž๐ฏ๐š๐ซ๐š๐ญ๐š ๐œ๐ซ๐ž๐๐ž ๐ข๐ง๐œ๐ซ๐ž๐๐ข๐›๐ข๐ฅ๐ฎ๐ฅ, ๐ฏ๐ž๐๐ž ๐ข๐ง๐ฏ๐ข๐ณ๐ข๐›๐ข๐ฅ๐ฎ๐ฅ ๐ฌ๐ข ๐ฉ๐จ๐š๐ญ๐ž ๐ข๐ฆ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ข๐›๐ข๐ฅ๐ฎ๐ฅ.Pompierii care au participat la interventia de stingere a incendiului izbucnit la biserica din satul Topesti, comuna Barsesti au avut parte de o minune! Desi flacarile au distrus in totalitate biserica si bunurile aflate in interior, in mod miraculos, salvatorii au recuperat din scrum Evanghelia intacta", se arata pe pagina de Facebook a ISU Vrancea.

Postarea a fost ironizata de cei de la Opriti finantarea cultelor religioase care spun ca de fapt nu vorbim despre o minune deoarece Evanghelia nu avea cum sa arda intrucat are copertile din metal.

"Cica minunea e ca in satul Topesti n-a ars metalul. Cica din "evanghelia intacta" au mai ramas doar copertile metalice. Cica lui Dumnezeu nu i-a placut nici biserica, nici moastele din altar, nici crucile, nici icoanele, nici picturile de pe pereti, dar i-a placut metalul aurit care invelea inutilele versete biblice, pe semne, de aia nici nu le-a ocrotit", scriu cei de la Opriti finantarea cultelor religioase.

Biserica din Vrancea a fost cuprinsa de flacari in dupa-amiaza zilei de vineri, 30 aprilie, iar pentru stingerea ei intervin doua autospeciale si o autospeciala de interventie si salvare la inaltimi, anunta ISU Vrancea.

Este vorba despre biserica din satul Topesti, comuna Barsesti.

"A fost anuntat un incendiu la biserica din satul Topesti, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanta SMURD din cadrul Statiei de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere si o autospeciala de interventie si salvare de la inaltimi din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani si SVSU Tulnici cu 1 autospeciala de stingere.Incendiul se manifesta generalizat la intreaga biserica, pe o suprafata de cca. 250 mp", anunta ISU Vrancea

 Articol citit de 4711 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Grebla
  04.05.2021, 18:14
  E oexagerare a pompierilor
  Si nu o declaratie a biserii.
  Pe Lume nu sint oameni prosti . Sint doar care trag concluzii prea rapide . Nu da *** lapte, Zeita vacilor ne pedepseste si tot asa.
  Pompierii au turtit fesul ( poarta fes ? ) si atit . Vor invatat ce marteriale ard si in ce conditii .In privinta asta ei sint pompieri cum sint eu mulgator la ferma .
  angel9913
  04.05.2021, 17:05
  Internautzi ? Ce-i aia ?
  O fi cumva vreo noua denumire a po.po.nautzilor lu Soros ?... :)
  Panacea
  04.05.2021, 17:56
  Eu le zic doar atat:
  Sa-i arzฤƒ focul de pฤƒgani nelegiuiศ›i!