PMP refuza oferta PSD: Ramane in opozitie in Consiliul General dupa absorbtia UNPR

Luni, 01 August 2016, ora 17:32 3417 citiri
Foto: Facebook / Robert Turcescu (Arhiva)

Consilierii PMP si cei ai UNPR vor face opozitie in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMP), a anuntat, luni Robert Turcescu, precizand ca propunerea de preluare a unui post de vicepresedinte, sugerata de PSD, a fost refuzata.

"Ca sa fie clar: PMP nu va face propuneri pentru postul de viceprimar al Capitalei. PMP va fi partid de opozitie in CGMB. Vom vota, punctual, doar acele proiecte care sunt/vor fi in interesul/profitul bucurestenilor si care sunt congruente cu proiectele pe care ni le-am asumat public in campania electorala", a scris, luni dupa amiaza, pe Facebook Robert Turcescu.

Decizia a fost luata de conducerea noului PMP, rezultat din absorbtia UNPR, fuziune anuntata in urma cu trei saptamani.

Robert Turcescu, liderul consilierilor PMP din Consiliul General, a mai declarat ca partidul sau va ramane in opozitie pe tot parcursul actualului mandat, inceput in 5 iunie.

In acest moment, PMP are 6 posturi de consilieri generali, dintre care doi provin de la UNPR.

Cum in CGMB majoritatea PSD-UNPR-ALDE era foarte fragila, la doar un vot diferenta, este foarte posibil ca PSD sa aiba multe de pierdut dupa disparitia UNPR.

De exemplu, ramane de vazut cine ii va lua locul de viceprimar lui Tudor (Tudy) Ionescu, consilierul ALDE care a demisionat la scurt timp dupa ce a fost ales in aceasta functie, din cauza unui scandal public.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Emigrantul-Anonim
rank 5
pmp-ul a cerut 2 posturi de vicepresedinti nu unul cit a oferit psd!