Pasaj pietonal important din București reparat: "Era un coșmar traversarea lui. Fusese reabilitat în 2018"

Marti, 17 August 2021, ora 14:493870 citiri
Pasaj pietonal important din București reparat: "Era un coșmar traversarea lui. Fusese reabilitat în 2018"
Pasajul pietonal Băneasa înainte și după reparații FOTO Facebook/ Clotilde Armand

Pasajul pietonal Băneasa a fost refăcut, podelele rupte au fost înlocuite, iar zona a fost ecologizată, anunță primarul dectorului 1, Clotilde Armand, într-o postare pe Facebook:

"Despre lucrurile mici care contează. Am schimbat zilele acestea podelele rupte și am ecologizat pasajul pietonal Băneasa. Era un coșmar traversarea lui. Pasajul fusese reabilitat în 2018 și era într-o stare avansată de degradare. Avea nevoie urgentă de reparații. Lucrăm pentru siguranța pietonilor. Reconstruim fiecare colț din Sectorul 1."

Primarul le amintește cetățenilor din Sectorul 1 să raporteze problemele din sector folosind aplicația lansată de primărie:

"Revin cu o rugăminte, folosiți aplicația de sesizări lansată de Administrația Domeniului Public Sector 1, cea prin care cetățenii pot raporta problemele din sector. Precum cea din pasajul pietonal Băneasa. Aplicația poate fi utilizată de oricine cu acces la internet prin accesarea site-ului ADP Sector 1 la adresa https://sesizari.adp-sector1.ro - Demersuri online - Sesizări sau prin descărcarea aplicației “ADP Sector 1” din magazinele iOS și Android."