Panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public în Sectorul 1 sunt desființate. Legăturile politice ale patronului firmei

Joi, 12 August 2021, ora 10:322307 citiri
Panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public în Sectorul 1 sunt desființate. Legăturile politice ale patronului firmei
Au fost demolate în ultimele zile 42 de panouri publicitare amplasate ilegal FOTO Facebook/ Clotilde Armand

În Sectorul 1, din București, au fost demolate în ultimele zile 42 de panouri publicitare amplasate ilegal și s-au dat 84 de sancțiuni, anunță Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

"Continuăm operațiunile de desființare a panourilor publicitare amplasate ilegal pe domeniul public în Sectorul 1. Au fost demolate recent 42 de panouri și au fost emise 84 de sancțiuni, pentru toți proprietarii de panouri.

Oprim această acțiune doar când domeniul public o să fie curat, iar aceste construcții vor fi amplasate legal. Mai multe societăți au înțeles asta și au desființat 13 panouri. Nimeni nu este mai presus de lege.

* Important:

Și ca să înțelegeți mai bine campania de linșaj mediatic de la România TV, trebuie să știți că firma Euromedia Group – deținută de Alexandru Stefan Nanu, fiul primarului celebrei comune Cornu din Prahova și apropiat al lui Sebastian Ghiță Vlad Cosma, a fost sancționată de 34 de ori, iar 24 dintre panourile lor au fost demolate.", încheie primarul postarea.