Pana de curent in cartierul Militari

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 17:141934 citiri
Pana de curent in cartierul Militari
Foto: Arhiva

O pana de curent afecteaza, sambata dupa amiaza mai multe zone din Bucuresti, inclusiv cartierul Militari.

Potrivit Realitatea TV, din cauza hotilor de cabluri, zeci de locuinte din cartierul Militari au ramanand fara curent, chiar in Ajunul Craciunului, cand gospodinele se pregatesc pentru Sarbatori.

Conform dispeceratului de la ENEL, sunt afectate bulevardul Iuliu Maniu, strazile Apusului, Cernisoara, Margelelor, Ghirlandei, Schiorilor, Televiziunii, Anul 1860, Paralutelor si alte cateva adiacente. Conform Enel, pana va fi remediata cel mai devreme in jurlul orei 19.00, relateaza Realitatea TV.

Inca de saptamana trecuta, regia a avertizat, in cadrul unui comunicat de presa, ca doua linii electrice de 110 kV au devenit indisponibile, iar gradul de siguranta in alimentarea cu energie electrica a scazut in zona de vest a Capitalei si este posibila aparitia unor avarii.

Astfel, zonele care pot fi afectate din cauza acestui incident sunt cartierul Militari, cartierul Drumul Taberei, zona Cotroceni, zona Panduri si partial zona centrala, unde a fost declarata stare de alerta, se preciza intr-un comunicat de miercuri.