Pana de curent in Capitala: Zeci de strazi fara energie electrica

Sambata, 19 Mai 2012, ora 18:361975 citiri
Pana de curent in Capitala: Zeci de strazi fara energie electrica

Zeci de strazi din Capitala au ramas fara curent electric, sambata dupa-amiaza, din cauza unei avarii la reteaua de medie tensiune, cele mai multe probleme fiind in sectoarele 1 si 2.

Potrivit dispeceratului Enel Distributie Muntenia, alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta pe Bulevardul Barbu Vacarescu, Soseaua Colentina, Dorobantilor, strazile Washington, Icoanei, Aurel Vlaicu, Viitorului, Vasile Lascar, Haga, Stefan Negulescu, Petrescu Serban, Teiul Doamnei, Turbinei, Ghica Tei, Aman, Fierari, Gheorghe Marasoiu, Eugen Botez, Alexandru Filipide, Magnoliei, Argentina, Ion Rusu, Londra, Dimitre Orbescu si arterele adiacente.

Alimentarea cu energie electrica pe aceste strazi ar trebui sa fie reluata in jurul orei 18.30. Reprezentantii Enel Distributie Muntenia au precizat ca pe unele dintre aceste strazi a fost reluata alimentarea cu energie electrica, realimentarea facandu-se progresiv.

Totodata, pana de curent a afectat strazile Pantelimon, Vergului, Almasu, Bradesti, Alexandru Ipsilanti, Zambila Ionita si Gara de Nord nr. 6. Pe aceste strazi, alimentarea cu energie electica va fi reluata in jurul orei 20.00.

Reprezentantii companiei au precizat ca pana de curent a fost provocata de o defectiune la reteaua de medie tensiune.

Echipele de interventie sunt in teren si lucreaza la remedierea defectiunii, urmand ca realimentarea cu energie electrica pe strazile afectate sa fie reluata progresiv, au mai spus reprezentantii companiei.