Paleologu, dupa ce a primit o recenzie negativa de la Cumpanasu: "Imi pare foarte bine ca nu sunt deloc pe placul lui. Contrariul m-ar fi ingrijorat"

Autor: C.V.
Duminica, 28 Februarie 2021, ora 15:04 4729 citiri
Theodor Paleologu FOTO Facebook

Fundatia Casa Paleologu a primit o recenzie negativa de la Alexandru Cumpanasu, iar fondatorul, Theodor Peleologu, a reactionat, declarand ca ii "ii pare foarte bine".

Alexandru Cumpanasu a oferit o recenzie Casei Paleologu, o fundatie din Bucuresti care organizeaza cursuri si conferinte pe diverse domenii. "Mie nu imi place de domnul Theodor deloc", a scris Cumpanasu.

Paleologu a reactionat, declarandu-se ingrijorat daca ar fi fost pe placul lui Cumpanasu.

"Imi pare foarte bine ca nu sint deloc pe placul lui Cumpanasu Alexandru. Contrariul m-ar fi ingrijorat. Ii rog pe oaspetii Casei Paleologu sa fie fara grija: ne-a dat "nota proasta", dar n-a pus niciodata piciorul pe aici, asa ca n-ar fi existat nici un risc sa se intersecteze cu acest personaj", a scris Paleologu.

In decembrie 2019, Alexandru Cumpanasu, fost candidat la prezidentiale, a fost facut suspect intr-un dosar al DNA Constanta pentru furnizare de date false intr-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA. Dosarul e inca in lucru.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com