Oana Lovin, amendata de Politie pentru ca l-a jignit pe Facebook pe purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 1

Joi, 13 Mai 2021, ora 22:02
11210 citiri
Oana Lovin, amendata de Politie pentru ca l-a jignit pe Facebook pe purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 1
Ionel Stoica si Oana Lovin FOTO Facebook - colaj captura

Ionel Stoica, purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 1, a anuntat joi, 13 mai, pe pagina sa de Facebook ca Oana Lovin a fost amendata de Sectia 2 Politie pentru ca l-a jignit pe retelele de socializare.

"Am primit saptamana asta un raspuns de la Sectia 2 Politie prin care mi s-a comunicat ca Oana Lovin a fost audiata si sanctionata contraventional pentru jignirile pe care mi le-a adus pe platforma Facebook, anunta Stoica.

In notificarea primita de la Politie se arata ca "persoana la care faceti referire a fost identificata iar cu ocazia audierii la sediul Sectiei 2 Politie, aceasta a fost sanctionata contraventional conform Legii 61/1991".

Fostul jurnalist si actualul coordonator al serviciului de presa al Sectorului 1, Ionel Stoica, anunta pe 21 aprilie ca depune o plangere la politie impotriva Oanei Lovin pentru o postare pe Facebook

Recent, Oana Lovin si Codruta Creva au fost amendate in urma scandalului din fata Ministerului Sanatatii, unde au scandat cuvinte jignitoare la adresa angajatilor si au agresat un barbat care venise sa le rupa "recuzita".

Videochatista Oana Lovin, emisiune la televiziunea lui Florin Pandele

Videochatista Oana Lovin si-a inceput emisiunea la postul de televiziune detinut de Florin Pandele, primarul din Voluntari. Emisiunea intitulata "Ne-am/Neam trezit!" este difuzata la miezul noptii, de la 23.30 pana la 00.30.

Potrivit Paginademedia.ro, emisiunea este prezentata drept "proiectul tv care va avea un rol important in procesul de vindecare si trezire a neamului romanesc mult prea greu incercat in ultimii 31 de ani", conform unui comunicat al postului.

"Trebuie sa recunosc ca nu m-am vazut facand televiziune vreodata, dar faptul ca va fi o altfel de emisiune, o emisiune in care se pune reflectorul pe cetateanul de rand, pe situatia de facto a Romaniei cu bune si cu rele, m-a facut sa accept aceasta colaborare fara sa stau prea mult pe ganduri", a spus Oana Lovin.

"Acest proiect tv va avea un rol important in procesul de vindecare si trezire a neamului romanesc mult prea greu incercat in ultimii 31 de ani", a completat aceasta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. A fost găsit la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. A fost...
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
O persoană care a mâncatat semințe și, apoi, a aruncat cojile pe jos a fost identificată de oamenii legii și amendată cu 1000 de lei, la Aiud. Folosindu-se de camerele de supraveghere din...
#oana lovin, #amendat, #Clotilde Armand, #politie , #stiri sociale