Fosta miss, membru PNL, numita in consiliul de administratie al unui spital COVID din Cluj

Marti, 09 Februarie 2021, ora 16:3212933 citiri
Fosta miss, membru PNL, numita in consiliul de administratie al unui spital COVID din Cluj
Claudia Ardelean anuntand ca a fost numita in CA/Instagram

Claudia Ardelean, o tanara de 27 de ani din Cluj, membra PNL, fosta miss si proprietara unei firme de hostess, va face parte din Consiliul de Administratie al Spitalului de Pneumoftiziologie din Cluj, anunta Stiri de Cluj.


Claudia Ardelean a facut anuntul pe Instagram.

"Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita functia publica de reprezentant al Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Multumesc pentru incredere si sustinere Partidului National Liberal Cluj!", a scris pe Instagram Claudia Ardelean.

Ardelean a absolvit Facultatea de Drept si Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si s-a imprietenit cu politica din 2014, de cand este membra TNL-PNL si in 2020 a candidat pentru un loc in Consiliul Local Cluj-Napoca.

"Spitalul Regional de Urgenta Cluj devine REALITATE sub guvernarea liberala! Impreuna cu colegii de la TNL Cluj, prim-ministrul Ludovic Orban, Ministrul Transporturilor - Lucian Bode, Ministrul Sanatatii - Nelu Tataru, Ministrul Agriculturii - Adrian Oros, Primarul Municipiului Cluj-Napoca - domnul Emil Boc, candidatul PNL la Primaria Comunei Floresti - Bogdan Pivariu, presedintele Consiliului Judetean Cluj - domnul Alin Tise, prefectul judetului Cluj - domnul Mircea Abrudean, parlamentarii PNL de Cluj, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca- Dan Tarcea, dar si alaturi de echipa liberala, am efectuat o vizita la amplasamentul proiectului Spitalului Regional de Urgenta Cluj", scria in 22 septembrie 2020 Claudia.