Casatorie-protest organizata cu preot si invitati intr-un supermarket din Sfantu Gheorghe. "Am dovedit ca se poate!" VIDEO

Duminica, 02 Mai 2021, ora 15:51 7563 citiri
Preotul si nuntasii intr-un raion al supermarketului FOTO Facebook/ Kovacs - The Castle Restaurant

Un cuplu de tineri din Sfantu Gheorghe, tocmiti in acest scop, a decis sa-si uneasca destinele intr-un supermarket. Casatoria a fost oficiata de un preot, printre clientii veniti la cumparaturi.

Initiativa casatoriei false in semn de protest a apartinut administratorilor unui restaurant din Miercurea Ciuc, judetul Covasna, nemultumiti de restrictiile impuse in Romania pentru prevenirea inmultirii cazurilor de COVID-19.

In imaginile facuta publice se poate observa ca la evenimentul, care a avut loc miercuri, 28 aprilie, a participat intreg alaiul convocat in astfel de situatii.

"Casatoreste-te intr-un supermarket! Acolo ai voie. Daca vrei sa-ti unesti destinul cu partenerul tau de viata, nu o poti face la restaurante sau in salile special amenajate pentru asta, deoarece sunt inchise, iar organizarea de evenimente este interzisa. Cu toate acestea, poti face oricand acest lucru in orice centru comercial, respectand un set minim de masuri epidemiologice.

Am dovedit noi ca se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nunta intr-un centru comercial din Sfantu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasa, mire, preot, martori si fotograf, in plus, ne-am ales si cu o multime de invitati. Muzica nu am cerut, dar am primit. Mentionam ca aceasta reprezentatie a comunitatii noastre nu a fost indreptata impotriva centrelor comerciale, ci mai degraba a avut scopul de a atrage atentia asupra nedreptatilor si inegalitatilor din sistem", se arata in mesajul organizatorilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News