Nicusor Dan: Sa pui un om sustinut de Vanghelie in fruntea Primariei Capitalei e o iresponsabilitate

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 16:472704 citiri
Nicusor Dan: Sa pui un om sustinut de Vanghelie in fruntea Primariei Capitalei e o iresponsabilitate
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Presedintele grupului de initiativa al Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), Nicusor Dan, sustine ca prezenta unei persoane sustinuta de primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, in fruntea Primariei Capitalei reprezinta un gest de iresponsabilitate politica.

"Partidele reprezentative din Consiliul General se fac vinovate de haosul actual din Primaria Capitalei si tot catre ele trebuie sa se uite bucurestenii la iarna, cand nu vor avea caldura in calorifere sau cand vor astepta cu zecile de minute autobuzele in statii.

Sa pui un om sustinut de Marian Vanghelie in fruntea Primariei Capitalei reprezinta un gest de iresponsabilitate politica mai ales acum, cand sunt probleme grave de rezolvat", a declarat Nicusor Dan, potrivit unui comunicat al USB.

Cum functiona industria spagii in Primaria Bucuresti? Un miliard in 7 ani - Interviu cu Nicusor Dan

Nicusor Dan spune ca noul primar interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a luat cuvantul in Consiliul General doar o singura data in ultimele noua luni, in luna aprilie, cand a vorbit pentru trei minute despre pista pentru biciclisti de pe Calea Victoriei.

"Avem astfel dimensiunea interesului pe care Stefanel Dan Marin il manifesta pentru problemele importante ale Capitalei, dar si lipsa totala de responsabilitate a partidelor carora bucurestenii le-au dat votul lor sa le reprezinte interesele la nivel de administratie locala", a precizat Nicusor Dan.

UNPR preia Primaria Capitalei - Marin Stefanel Dan, primar in locul lui Oprescu

Cine e primarul interimar al Capitalei

Marin Stefanel Dan (UNPR) a fost ales marti in functia de primar general interimar al Capitalei in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), dupa ce Sorin Oprescu a fost suspendat din functie.