Uitati-va sub brad! Mos Craciun a trecut prin Romania (Video)

Marti, 25 Decembrie 2018, ora 07:05
5966 citiri
Uitati-va sub brad! Mos Craciun a trecut prin Romania (Video)
Foto: Pixabay (Arhiva)

Noua Zeelanda, Papua Noua Guinee, Japonia, China... Calatoria lui Mos Craciun a inceput luni sub supravegherea atenta a armatei americane, care continua si anul acesta traditia monitorizarii saniei pline cu daruri in seara de Ajun.

La ora 11:01 GMT, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala (NORAD) a detectat pe ecranele sale radar primele semne de "activitate la Polul Nord".

Mai rapid decat avioanele F-15 ale aviatiei americane, Mos Craciun distribuise deja la ora 22:30 (ora Romaniei) aproape 3 miliarde de cadouri.

Iata cateva dintre locurile prin care a trecut Mos Craciun:

La ora 21.48 Mos Craciun a trecut si prin Romania pentru a lasa cadouri:

Monitorizarea, realizata, potrivit NORAD cu ajutorul "senzorilor cu infrarosu din nasul lui Rudolf", unul dintre cei noua reni inhamati la sania lui Mos Craciun, a devenit o adevarata traditie in Statele Unite.

Totul a inceput in 1955 cu o reclama pentru lantul de magazine Sears aparuta intr-un ziar local din Colorado, care indemna copiii sa-l sune pe Mos Craciun.

Din cauza unei greseli de tipar, numarul aparut in ziar nu era al magazinului, ci facea legatura telefonica la NORAD.

Initial surprins cand un baietel l-a intrebat daca este cu adevarat Mos Craciun, ofiterul de serviciu al NORAD din acea zi, colonelul Harry Shoup, a intrat in joc. A dat instructiuni subalternilor sa furnizeze informatii despre localizarea lui Mos Craciun si a sunat la un post de radio local pentru a anunta ca pe cer a fost zarit un obiect straniu.

Circa 1.500 de voluntari, carora li s-au alaturat anul trecut presedintele Donald Trump si prima doamna, Melania, ii ajuta pe militari sa raspunda telefoanelor si e-mail-urilor copiilor.

Nici macar blocajul care afecteaza in prezent administratia SUA nu a reusit sa opreasca aceasta traditie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Mos Craciun NORAD , #Craciun