Ciudatul caz al nunții fără mire organizată în pandemie. Soacra a leșinat pe scaunul de la coafor când a aflat vestea

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 17:42 6812 citiri
Mireasa a a rămas singură la nuntă FOTO: Pixabay.com

Ginerele a aflat că are COVID-19 când totul era prea târziu pentru a mai anula evenimentul. Astfel că mireasa a trebuit să se descurce singură. Este povestea unor miri din Botoșani.

Au refuzat să se vaccineze, iar COVID-19 le-a stricat nunta. Pentru că mirele a primit vestea că este pozitiv chiar în ziua petrecerii, cei de la sala unde avea să se desfășoare petrecerea nu i-au dat voie să participe la eveniment.

Petrecerea atipică a avut loc sâmbătă, într-unul dintre cele mai apreciate localuri de petreceri din Botoşani, scrie Monitorul de Botoșani.

Iar reprezentanții salonului le-au cerut proaspeților căsătoriți teste PCR nu mai vechi de 72 de ore, astfel că cei doi au ales să se testeze chiar cu o zi înainte de nuntă.

Soacra mare a leşinat la coafor

Chiar când cei doi mai aveau doar ultimele detalii de pus la punct, au primit şi vestea şocantă. „Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el.

Mama mirelui era la coafor când a primit vestea, a leșinat pur și simplu pe scaunul pe care se afla”, a explicat un apropiat al familiei.

Puşi în faţa faptului împlinit, cei doi miri nu aveau prea multe opţiuni. Decât să anuleze nunta, cu tot ce însemna, cu o mulţime de invitaţi care deja erau pregătiţi să vină, sala plătită, muzica, mâncarea, aceştia au ales o variantă mai puţin „ortodoxă”, şi anume aceea de a continua nunta fără mire.

Dansul mirilor a fost între mireasă şi tatăl ei, care a trebuit să îşi substituie ginerele, în aplauzele invitaţilor miraţi de unicitatea evenimentului.

A doua zi, mirele a fost sunat de către reprezentanţii DSP, acesta fiind luat în evidenţă şi chestionat legat de locaţia în care va sta în izolare. Nu se știe dacă mireasa va alege să petreacă luna de miere în izolare alături de soţ sau nu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza FireWallStreet
FireWallStreet
rank 5
mireasa a fugit deja cu nasu+darul.
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5