Mesaj emoționant postat de medici pe clădirea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța: "Cu toată iubirea noastră vă rugăm să vă vaccinați” VIDEO

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 16:05 1709 citiri
Bannerul afișat pe clădirea spitalului FOTO captură Youtube ziuadeconstanta

Depășiți de numărul mare al pacienților care au Covid 19, internați în secțiile spitalelor din Constanta, medicii de la Spitalul Județean au afișat un banner uiaș pe clădirea în care lucrează.

Aceștia îi asigură pe oameni că se luptă pentru fiecare viață, dar amintesc că vaccinarea este singura soluție în lupta cu pandemia, după cum scrie pe bannerul de pe clădirea spitalului:

”Ne luptăm, cu toată iubirea noastră, pentru că fiecare viață contează. Și cu toată iubirea noastră vă rugăm să vă vaccinați”, scrie ziaruldeconstanta.ro.

Și în București a apărut la sfârșitul săptămânii trecute un mesaj scurt, scris însă cu litere uriașe, pe un banner care îmbracă întreaga clădire Scala, de pe Bulevardul Magheru din Capitală. "Se sufocă. Ne imploră. Regretă" sunt cuvintele care pot fi lesne văzute de toți cei care trec prin zonă. Acestea sunt tipărite peste fotografii care ilustrează imagini din sălile de terapie intensivă, cu medici care îngrijesc pacienți COVID.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News