Medicul care i-a taiat gatul unui coleg a vrut sa fie deputat cu un slogan pe masura: Eu tai in carne vie...

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 22:13 12189 citiri
Foto: Constantinploscaru.blogspot.ro

Medicul din Ramnicu Valcea care i-a taiat gatul unui coleg chirurg chiar in sala de operatie a fost candidat PRM la alegerile parlamentare din 2012.

Constantin Ploscaru a vrut sa fie deputat, cu un slogan care acum poate da fiori: "Eu tai in carne vie coruptia si minciuna" scria pe blogul sau de campanie.

"Votati CONSTANTIN PLOSCARU - Un Doctor pentru valceni!", isi mai indemna medicul alegatorii.

Pe blogul respectiv, Ploscaru si-a postat si o lunga prezentare.

"Sunt medic primar chirurg in cadrul spitalului judetean de urgenta valcea, doctor in stiinte medicale, valcean din tata in fiu, nascut la 18 iulie 1952, in satul Dangesti, comuna Berislavesti, judetul Valcea.

Parintii mei au fost oameni simpli, cu frica de Dumnezeu, ce au avut doi copii - eu medic si fratele meu preot. Am urmat primele opt clase in satul natal, iar in anul 1971 am absolvit liceul teoretic Vedea, Arges, profil real, aici luand decizia de a urma o profesie medicala. in care m-am dedicat exclusiv omului si nevoilor sale cotidiene, fiind sensibil la orice adiere in viata sufleteasca a semenilor. Sunt crestin-ortodox convins: Iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti"!, scrie medicul care sambata a fost cat pe ce sa ii sectioneze carotida unui coleg, aflat acum la reanimare.

Doi chirurgi s-au incaierat in sala de operatie: Unul a ajuns la reanimare cu carotida taiata

Conflictul dintre cei doi medici a izbucnit la Sectia de Chirurgie a Spitalului de Urgenta din Ramnicu Valcea.

Surse din cadrul anchetatorilor au relatat pentru Agerpres ca medicul Emil Barbulescu si-a manifestat intentia de a opera un pacient cu HIV, fapt care l-a nemultumit pe colegul sau Constantin Ploscaru.

Ploscaru a intrat in sala de operatii si i-a cerut lui Barbulescu sa sisteze de urgenta interventia. Acesta a refuzat, iar, dupa un schimb de replici, Ploscaru ar fi luat un bisturiu cu care si-a injunghiat langa carotida colegul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News