Marile magazine, deschise pana in pragul noului an

Joi, 05 August 2021, ora 17:431087 citiri
Marile magazine, deschise pana in pragul noului an

Romanii cu chef de shopping isi vor putea umple cosul pana in ultimele ore ale lui 2009, dupa care pot sarbatori in strada Revelionul.

Pe asta mizeaza atat managerii supermarketurilor si hipermarketurilor din marile orase, dar si edilii care se lupta sa organizeze petreceri, in strada - cu muzica, dans, artificii, dar si cu sarmale si mici "pentru toate buzunarele" - pentru a castiga simpatia alegatorilor, scrie Evenimentul Zilei.

Aceasta situatie are insa si un dezavantaj: daca nu veti ajunge sa cumparati toate cele necesare pana joi seara, la ora 18.00 (termen-limita pentru cumparaturi in hipermarketurile Cora, Carrefour sau Real) sau, cel tarziu, pana la ora 20.00, in punctele G'market - in prima zi a lui 2010 mai toate marile magazine vor fi inchise.

Timp suficient va fi si pentru shopping sau "o iesire" cu prietenii la mall - multe centre comerciale asteptandu-si clientii chiar pana la ora 23.00 a zilei de 31 decembrie.

Inainte de a colinda insa marile magazine, puteti sa va platiti datoriile! Cei care mai au de achitat rate trebuie sa stie ca, joi, majoritatea bancilor vor avea program cu publicul doar intre orele 9.00 si 13.00. In rest, pe 1, 2 si 3 ianuarie institutiile financiare si administratiile financiare nu vor fi deschise.

Si oficiile postale vor avea, joi, orar special, unitatile unde se lucreaza in doua schimburi fiind deschise pana la 17.00/18.00, in functie de numarul de clienti de la ghiseu.

Revelionul nu va reprezenta un prilej de distractie si pentru personalul medical din spitalele de urgenta si de la serviciile de ambulanta, care va asigura asistenta non-stop.

Si farmaciile care au, de regula, program permanent vor fi deschise pentru cei care vor avea nevoie urgenta de medicamente in noaptea dintre ani si in primele zile ale lui 2010.