Maraton de vaccinare pe muzică disco la Alba Iulia. Serurile anti-COVID vor fi administrate doar de asistente timp de 7 ore

Miercuri, 27 Octombrie 2021, ora 12:08 1453 citiri
Atmosfera va fi intreținută de un MC

DSP Alba și Crucea Roșie organizează un maraton de vaccinare anti COVID-19, pe muzică disco la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domșa, din Alba Iulia.

Acțiunea are loc vineri, 29 octombrie, și sâmbătă, 30 octombrie, în fiecare zi de la ora 20.00 la ora 3.00.

Atmosfera va fi întreținută de MC KOTO, spun organizatorii, iar asistentele vor administra vaccinuri Pfizer și Johnson.

”Județul Alba se află pe locul 7 în țară din punct de vedere al vaccinării anti-COVID iar acest lucru nu este întâmplător ci se datorează în primul rând cetățenilor responsabili care au înțeles importanța acestui act cât și muncii susținute a echipelor de vaccinare și evenimentelor organizate pentru susținerea vaccinării la cote ridicate chiar și în perioada când s-a simțit o relaxare în toată țara.

Credem că a venit momentul să organizăm un nou eveniment, un maraton inedit care se adresează în primul rând tinerilor dar nu numai.

Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 20.00 – 03.00, la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domșa, ne propunem să alungăm monotonia timpului de așteptare de după vaccinare prin crearea unei atmosfere de distracție. Astfel, MC KOTO va întreține atmosfera cu muzică de club și jocuri de lumini.

Vaccinurile folosite vor fi Pfizer și Johnson. Partener al evenimentului este CRUCEA ROȘIE – FILIALA ALBA, cu care DSP Alba are o tradiție în organizarea unor astfel de evenimente”, a precizat Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, potrivit alba24.ro.

Oricine poate să vină la centrul de vaccinare, întrucât legislația în vigoare permite deplasarea în scopul vaccinării.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News