A murit mama unuia dintre cei mai infocați medici anti-vacciniști. Femeia a avut COVID

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 14:5015552 citiri
A murit mama unuia dintre cei mai infocați medici anti-vacciniști. Femeia a avut COVID
Medicul Răzvan Constantinescu FOTO Facebook / Răzvan Constantinescu

Mama celebrului medic antivaccinist din Iași, Răzvan Constantiescu, cel care a fost cercetat disciplinar de Colegiul Medicilor după ce a negat pandemia, a încetat din viaţă.


Recent, medicul a anunțat pe Facebook că mama sa este infectată cu virusul Sars-Cov-2 și că se află, de două săptămâni, „între viață și moarte”. Chiar și în aceste condiții, medicul tot nu credea că vaccinul ar fi salvat-o.

„O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era ”imunizată” (!). Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea”, a scris atunci Răzvan Constantinescu.

Medicul susținea că are încredere în știință, dar nu și în vaccinurile anti COVID-19.

„AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”, a revenit Răzvan Constantinescu într-o nouă postare.

Medicul Răzvan Constantinescu a fost suspendat din funcția de profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie. Este primul doctor din România cercetat disciplinar de Colegiul Medicilor după ce a negat pandemia de COVID-19 și a instigat pacienții la nerespectarea regulilor sanitare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News