Lista tarilor cu risc epidemiologic a fost actualizata. Marea Britanie, singurul stat din Europa inca in zona rosie DOCUMENT

Joi, 10 Iunie 2021, ora 22:42
Autor: Iulian Birzoi
Lista tarilor cu risc epidemiologic a fost actualizata. Marea Britanie, singurul stat din Europa inca in zona rosie DOCUMENT
Marea Britanie ramane in zona rosie FOTO Pixabay

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, joi seara, 10 iunie, lista statelor considerate cu risc epidemiologic. Dintre acestea, Marea Britanie este singura tara inca in zona rosie, motivul principal fiind detectarea asupra populatiei unor variante ale virusului cu transmitere mai ridicate.

"Comitetul National pentru Situatii de Urgenta adopta prezenta HOTARARE:

Art.1 - Se aproba clasificarea tarilor/teritoriilor in functie de rata de incidenta cumulata, in vederea stabilirii persoanelor care sosesc in Romania din acestea si cu privire la care se instituie masura carantinei, prevazuta in anexa la prezenta hotarare", a transmis, joi seara, CNSU.

Romanii care vin din tarile aflate in zona verde nu trebuie sa stea in carantina.
Cei care intra in Romania din tarile aflate in zonele galbena si rosie stau 14 zile in carantina, cu exceptia celor vaccinati. De asemenea, pentru zona galbena sunt scutiti de carantina si cei care au un test COVID negativ. Sunt, de asemenea, exceptate de la carantina mai multe categorii de angajati, oficiali si sportivi.

Anexa Lista (4) by Ziare.com on Scribd

 Articol citit de 3918 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Rafalle
  11.06.2021, 06:07
  Paradoxul Prostilor
  UK a cheltuit 400 de miliarde de lire cu masuri anticovid, reusind sa vaccineze 75% din populatie.
  In acelasi timp minoritatile, alte decat cele albe caucaziene, se vaccineaza 5%.
  Zilnici avioane din India aterizeaza in UK, cu 2-3000 de oameni relativ bogati dar nevaccinati si netestati.
  O stire mai putin populara dar incredibila este ca in locul personalului medical calificat, prin spitalele din UK si-au facut loc duty manager(femei de servici) sau shift manager( coafeze/manichiuriste). Firme private s-au apucat sa califice la foc automat mii de analfabeti care se cred "medici" !
  joe-limonada
  11.06.2021, 00:41
  saptamana trecuta ....
  felicitati anglia pentru felul cum a tratat cu pandemia si vaccinarea, ca acum sa-mi aratati ca este in companie selecta ..nepal , india , africa de sud, trinidad etc.