Vulgarități într-o ședință a Consiliului Județean Vaslui: “Două ore la un punct, dă-i-n...” VIDEO

Marti, 17 August 2021, ora 08:32 4223 citiri
“Pe cine ai băgat?”, l-a întrebat imediat un consilier FOTO captura video YouTube

Consilierul Vasile Voicu a avut o remarcă jignitoare la adresa colegilor în ședința de Consiliul Județean Vaslui, ținută prin aplicația Zoom.

Sătul să asiste, timp de două ore, la dezbaterile privind repartizarea fondului din impozitul pe venit, pentru anul 2021, consilierul a răbufnit: “două ore la un punct, dă-i-n mă-sa-n c*r”, a spus acesta, fără să-și dea seama că avea microfonul deschis. Remarca consilierului a fost auzită de toți cei care participau la ședință sau o urmăreau pe pagina de Facebook a Consiliului Județean.

“Pe cine ai băgat?”, l-a întrebat imediat consilierul Liviu Iacob, care a continuat să îi bată obrazul: “Ești într-un spațiu public și chiar să ne bagi unde ne-ai băgat, pentru că stăm două ore la un punct… E chiar rușinos. Particip la ședințele de Consiliu Județean sau de Consiliu Local de foarte mult timp și niciodată nu mi s-a întâmplat să aud o chestie de genul acesta. Este inadmisil așa ceva, domnule președinte de ședință (n.r. dumitru Buzatu), mai ales că îi sunteți și președinte de partid”.

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, l-a rugat pe colegul său partid să își ceară scuze: “e o atitudine reprobabilă, îl rog pe domnul Voicu să își ceară scuze, dacă aceste cuvinte erau cumva adresate consilierilor județeni. Cred că nici pentru alte persoane nu sunt potrivite”, relatează Vremea Nouă.

Momentul poate fi văzut imediat după primul minut din cea de-a doua oră de ședință – 2:01:11

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com