Un jandarm din București a căzut de pe cal de Ziua Națională VIDEO

Joi, 02 Decembrie 2021, ora 11:505217 citiri
Un jandarm din București a căzut de pe cal de Ziua Națională VIDEO
Jandarmul, în timp ce cade de pe cal FOTO Captură Video Facebook/ Radu Dragomir

Un jandarm din București a ajuns viral tocmai de Ziua Națională după o încercare eșuată de a se urca pe cal.

Incidentul a avut loc în zona Piața Presei Libere, iar bărbatul este surprins cum încearcă să se urce pe cal, dar nu reușește să își găsească echilibrul și alunecă, în cele din urmă căzând pe asfalt.

Mai mult, destabilizează și animalul, care se lasă pe picioarele din spate, dar apoi reușește să se ridice.

”Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă.

Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, a transmis ulterior Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București pentru ProTV.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News