Irina Mohora a adunat zeci de vedete la un eveniment caritabil organizat la Beraria H

Comunicat de presa
Vineri, 20 Decembrie 2019, ora 11:29
8690 citiri
Irina Mohora a adunat zeci de vedete la un eveniment caritabil organizat la Beraria H

Si anul acesta Irina Mohora (Asociatia Zambetul Ingerilor) a organizat un eveniment caritabil la Beraria H pentru 460 de copilasi, de la diferite centre de plasament, centre de zi sau din familii nevoiase in perioada sarbatorilor de Craciun.

Irina, ce impact crezi ca are aceasta actiune caritabila pe care tu ai intreprins-o si ce exemplu dai celor care afla despre aceasta?

Imi doresc sa tragem un semnal de alarma, sa invatam sa daruim, sa ne gandim la cei din jurul nostru si in mod special sa facem asta constant. Noi facem o campanie care se desfasoara 365 de zile pe an pentru ca eu consider ca asa cum eu mananc in fiecare zi asa si acesti oameni au nevoie de ajutor si de alimente zilnic, nu doar de Craciun si de Paste.

Asadar, dragilor este absolut minunat ca se intampla aceste lucruri de Craciun si de Paste, dar haideti sa ne gandim la ei si in ianuarie si in februarie si in martie pentru ca au nevoie de noi.

Am primit foarte multe dulciuri intr-un an, ciocolata multa, si pentru ca noi colaboram cu foarte multe centre de plasament am tot sunat sa o impartim, sa bucuram cat mai multi copii si mi-au spus: "Irina, avem atat de multa ciocolata si sunt atat de agitati copiii incat ne e teama sa le mai dam, dar stii ceva? In februarie nu mai vine nimeni la ei..". Secretul este sa facem lucruri pentru ei constant.

In Orasul cu chef de viata, Irina Mohora a avut ajutoare de nadejde pentru buna desfasurare a evenimentului. Zeci de vedete (Adina Buzatu, Alexandru Constantin, Diana Bart, Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Cristina Cioran, Ela Craciun si altii) i-au fost aproape si au servit masa de pranz celor mici.

Cum reusesti de fapt sa fii pozitiva, sa ai mereu un zambet ascuns in coltul gurii si mereu ambele maini intinse catre aceste cazuri?

Astazi este despre bucurie. Eu stiu toti copiii pentru ca sunt aici an de an, cunosc toate cazurile. Noi am venit astazi sa le aducem bucurie!

Irina, ce amintiri ai tu din perioada copilariei in preajma sarbatorilor? Ce cadouri primeai? Primeai ce iti doreai?

Tin minte ca mi-am dorit un ursulet de plus si l-am primit cu un papion de catifea la gat, dar mi l-am dorit foarte mult timp, in sensul in care nu e ca acum, imi doresc ceva si intr-o saptamana, doua primesc.

Insa amintirile mele sunt intotdeauna acasa, in familie, cu brad si cu zapada de care nu mai avem parte in ultimii ani de Craciun, aici in Bucuresti cel putin.

Daca ar trebui sa-i faci o scrisoare lui Mos Craciun cum ar incepe aceasta?

In primul rand as fi recunoscatoare pentru tot ce am. Invat sa apreciez ceea ce am si sa nu mai caut mereu in jumatatea aceea in care nu sunt lucruri si sa mi le doresc.

Mi-as dori ceva, sanatate din plin pentru mine si familia mea si sa ne bucuram cat mai mult unii de altii si mi-as dori ca lumea sa-si dea seama cat de recunoscatori ar trebui sa fim. Sa stii ca nu este normal sa te trezesti si sa mergi pe doua picioare.

Nu este ceva uzual, simplu si obisnuit sa mananci paine - am intalnit o familie cu 9 copii si mancau paine ocazional cand faceau rost de faina si mama putea sa pregateasca. Dragilor, avem multe! Haideti sa ne bucuram de ele!

La evenimentul din Beraria H, Chef Jakob Hausmann a gatit un meniu surpriza pentru cei mici, iar Liviu Teodorescu a sustinut un concert pro bono pentru toti cei prezenti.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Irina Mohora concert caritabil, #Irina Mohora ajutor copii , #Craciun