Incidenta continua sa scada in Bucuresti. Niciun judet in scenariul rosu

Marti, 04 Mai 2021, ora 13:16
Autor: Alina Toma
Incidenta continua sa scada in Bucuresti. Niciun judet in scenariul rosu
Incidenta infectarilor la mia de locuitori FOTO Captura de pe raportul GCS

Incidenta continua sa scada in Bucuresti, ajungand la 2.27 cazuri la mia de locuitori, marti, 4 mai, fata de 2.42 - incidenta raportata luni. Mai mult, 30 de judete sunt in scenariul verde si niciun judet nu mai este in scenariul rosu.

Raportul dat de autoritati marti, 4 mai, arata o continua scadere in Bucuresti a incidentei infectarilor cu noul coronavirus.

Cu toate acestea, Bucurestiul ramane pe primul loc privind incidenta, iar pe locul doi Ilfovul cu o incidenta de 2.17 mie. Judetul Cluj este pe locul trei, cu o incidenta de 2,03 cazuri la mia de locuitori.

Judetele cu cea mai scazuta incidenta sunt: Gorj, Maramures, Satu Mare, Suceava, Vaslui.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 994 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distributia pe judete a cazurilor per total si a celor noi o regasiti in tabelul de mai jos.

 Articol citit de 3134 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  MacGigi
  04.05.2021, 14:21
  CONTINUATI, nu lasati bratele in jos!
  In toata lumea exista acelasi proces: vaccinarea + respectul recomandarilor locale! Rezultatul este si el relativ acelasi in toata lumea: relaxarea se poate imagina, viata "normala" isi poate relua cursul.

  Este pacat sa va innecati ca tiganul la mal!
  Fiti inteligenti!
  eu-ca
  04.05.2021, 13:57
  Uraaaa. Nu mai exista Ciuma Rosie. Traiasca cea galbena.
  .