Cercul vicios ce face posibilă impostura academică. România, stat NATO cu șarlatani în securitate națională

Autor: Hari Bucur Marcu - Expert international in materia apararii nationale
Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 20:39
6447 citiri

Impostura academică nu este posibilă decât dacă studenții, masteranzii și doctoranzii o acceptă, cel mai probabil pentru a trage avantaje de pe urma profesorilor impostori, care le dau diplome fără învățătură, deci fără cunoaștere prin muncă intelectuală, devenind și ei impostori, cu această atitudine.

Mai departe, impostura academică nu este posibilă decât dacă angajatorii de la stat și de la privat ai absolvenților impostori ai școlilor de impostură academică îi plătesc pentru funcții care ar trebui să fie ocupate nu de posesori de diplome fără conținut, ci de posesori de cunoaștere, deprinderi și educație aplicată pentru îndeplinirea lor. Iar angajatorii fac asta doar pentru că ei câștigă personal mai mult de pe urma angajării unor licențiați, masteri sau doctori impostori academici, decât câștigă organizația sau afacerea lor, de pe urma muncii de proastă calitate pe care impostorii o prestează, pentru că doar atâta pot.

Și mai departe, impostura academică nu este posibilă decât dacă guvernanții închid ochii asupra aspectelor morale dar și penale pe care impostura academică le prezintă. Iar guvernanții închid ochii dacă sunt ei înșiși impostori academici, ori dacă au avantaje personale de pe urma închiderii ochilor, sau dacă ar avea de pierdut sponsorii, dacă ar sta cu ochii deșchiși și nu ar mai fi realeși.

Și ar mai fi ceva. Impostura academică nu ar fi posibilă decât dacă publicului național nu îi pasă că școlile conduse și populate cu impostori academici țin educația națională la un nivel de lumea a treia, că produc analfabeți la propriu și funcționali, că această situație se instituționalizează prin legi, reguli și proceduri de favorizare a imposturii academice, dar și prin perpetuarea, promoție după promoție, a inculturii, imbecilității și inadecvării absolvenților, dintre care mulți ajung educatori, formatori și chiar profesori universitari, desigur impostori.

Iar aceasta este o problemă de educație de securitate națională, chiar dacă impostorii academici sunt din materia dreptului, de exemplu. Sau din oricare altă materie.

Faptul că majoritatea impostorilor academici deveniți notorii sunt din domeniul securității naționale nu este o problemă de securitate națională, ci este o problemă de lipsă de bun simț public, mai ales când unul dintre artizanii instituționalizării acestei imposturi este pus în Guvernul României, dar și în scaunul din dreptul etichetei „România”, la ședințele Consiliului Nord-Atlantic, în formatul miniștrilor apărării din statele NATO.

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.



Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
Document secret. Armata Germană face planuri cum va hrăni mii de soldați americani în timp ce se îndreaptă spre frontul estic al NATO
Document secret. Armata Germană face planuri cum va hrăni mii de soldați americani în timp ce se îndreaptă spre frontul estic al NATO
Șefii armatei germane întocmesc planuri privind modul în care vor hrăni mii de soldați americani și le vor realimenta tancurile în timp ce se îndreaptă spre frontul estic al NATO, ca parte...
#NATO, #spatiu academic, #impostura, #angajat la stat, #angajator, #mediul privat , #stiri sociale