PSD, nou atac la adresa primarului Clotilde Armand: „Nouă luni a clamat că se luptă cu mafia, iar acum a semnat o înţelegere cu mafia”

Joi, 26 August 2021, ora 15:31
2365 citiri
PSD, nou atac la adresa primarului Clotilde Armand: „Nouă luni a clamat că se luptă cu mafia, iar acum a semnat o înţelegere cu mafia”
Acuze la adresa primarului Clotilde Armand FOTO Hepta

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, a subliniat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, joi, 26 august, că primarul Clotilde Armand „minte” în ceea ce privește reducerea tarifelor de salubrizare. Acesta susține că gunoiul va rămâne în continuarepe străzi, fiind vorba de un serviciu public înjumătăţit.

"Nouă luni a clamat că se luptă cu mafia iar acum a semnat o înțelegere cu mafia - Romprest- din care pierd cetățenii iar gunoiul rămâne pe străzi. Sumele datorate de primărie, anunțate luni de zile ca exagerate, neplătite și de aceea purtătoare de penalități, încep acum să fie plătite, conform acestei înțelegeri. Mai mult, înjumătățirea prestatiilor companiei de salubrizare înseamnă în primul rând un serviciu public înjumătățit, incomplet, deficitar și insuficient. Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzile din #Sectorul1", a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook.

Acesta mai precizează că tot acest eșec administrativ este anunțat de Clotilde Armand ca o mare realizare.

"Pentru primarul Sectorului 1 și toți fanii săi, iată o problemă de aritmetică elementară: “Clotilde Armand cumpără miercuri două pâini cu doi lei. Joi, cumpără o pâine cu un leu. Calculati cu cât a scăzut prețul pâinii.” Cu 0 (zero) lei! Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu știe aritmetică, ori vă minte cu nerușinare. p.s. am aflat cu toții din presă despre înțelegere, nu de pe site-ul primăriei, nu dintr-un anunț oficial, pentru că transparența a fost pentru USR doar un slogan", a conchis Manole.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a anunțat joi, 26 august, că a ajuns la un acord cu firma de salubrizare din sector la un tarif de jumătate din prețul anterior.

"Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial.

A fost nevoie de: 10 luni de zile de luptă, șantaje și gunoi pe străzi, linșaje mediatice non-stop la televiziunile unor personaje sinistre, de un Consiliu ostil și ignorant la nevoile cetățenilor care au fost furați ani de zile, de 10 luni să înțeleagă asta.

Banii recuperați și salvați vor fi investiți masiv în infrastructură, școli și spitale. În comunitate", a scris Clotilde Armand.

Directorul adjunct al Romprest, Bogdan Adimi, a precizat însă că reducerea de preț vine din reducerea de prestatii, iar tarifele contestate de Clotilde Armand de când a venit în funcție, ramân aceleași.

Înțelegerea ar urma să se concretizeze vineri, 27 august, într-un protocol, care va trebui votat în Consiliul Local al Sectorului 1, dar și agreat de Consiliul de Administrație al Romprest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Clotilde Armand, #petre florin manole, #deputat PSD, #gunoi sectorul 1 , #stiri sociale