Gropi săpate cu excavatorul, în cimitirele din Slobozia. Directorul Domeniului Public: ”Vaccinați-vă ca să nu vă rămână copiii singuri pe lume!”

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 21:371739 citiri
Gropi săpate cu excavatorul, în cimitirele din Slobozia. Directorul Domeniului Public: ”Vaccinați-vă ca să nu vă rămână copiii singuri pe lume!”
Gropi săpate cu excavatorul într-un cimitir FOTO: Facebook/ Valeriu Petre Roşca

Numărul mare de decese din cauza COVID-19, înregistrată în ultimul timp în municipiul Slobozia i-a pus în dificultate pe gropari. Astfel, Direcţia de Administrare a Domeniului Public Slobozia vine în sprijinul acestora și a trimis excavatoare pentru a săpa gropi.

Situaţia a fost dezvăluită de şeful DADP Slobozia, Valeriu Petre Roşca, acesta făcând publice şi o serie de fotografii dintr-un cimitir din oraş unde se face groapă lângă groapă pentru a-i înhuma pe cei ucişi de coronavirus.

"Colegii mei din DADP Slobozia dau o mână de ajutor groparilor care sunt depăşiţi şi nu mai fac faţă valului prea mare de înhumări", scrie şeful DADP Slobozia.

În aceeaşi postare, reprezentantul DADP Slobozia le cere oamenilor să se vaccineze şi să nu i mai creadă pe cei care neagă eficienţa vaccinului:

"Haideţi să facem tot posibilul ca să rămânem sănătoşi, iar asta înseamnă să ne vaccinăm. Nu mai ascultaţi sfaturile persoanelor neavizate care vă mint că vaccinul este experimental, ci mergeţi să vă imunizaţi.

Nu, nu imunizarea naturală e soluţia. Multe persoane care au avut SARS-CoV-2 au rămas cu sechele grave, cu plămânii afectaţi şi în proporţie de 60%!!! Vaccinaţi-vă ca să vă protejaţi familia, ca să vă acordaţi o şansă la viaţă, ca să nu vă rămână copiii singuri pe lume!

Dacă nu înţelegem nici în acest moment că fiecare dintre noi trebuie să facă tot posibilul pentru a ne proteja pe noi şi familiile noastre, vom ajunge să ne plângem cu toţii rudele şi prietenii".

Autorităţile din mai multe oraşe se confruntă cu probleme, în urma valului mare de decese din ultima perioadă.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News