Se opreste furnizarea caldurii in Bucuresti

Marti, 04 Mai 2021, ora 12:08
Autor: Alina Toma
Se opreste furnizarea caldurii in Bucuresti
Caldura se va opri treptata FOTO Pixabay

Furnizarea caldurii va fi sistata in Bucuresti incepand de marti, 4 mai, progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare.


"Astfel, incepand cu data de 4 mai 2021, sunt initiate procedurile de oprire a furnizarii energiei termice pentru incalzire catre consumatorii racordati la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bucuresti. Oprirea agentului termic pentru caldura este facuta progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare si prin inchiderea instalatiilor catre consumatori, efectele fiind resimtite pe tot parcursul urmatoarelor 72 de ore", precizeaza Termoenergetica.

"Masura este luata in conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizeaza ca oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste +10 grade Celsius, intre orele 20.00 - 06.00".

De la aceasta masura fac exceptie obiectivele speciale - spitale, crese, scoli, gradinite, etc. - in cazul carora sistarea serviciilor de incalzire se va face la solicitarea scrisa a reprezentantilor acestor institutii.

In aceasta iarna in Capitala au fost mai multe probleme in furnizarea caldurii si a apei calde. Primarul Nicusor Dan a promis insa ca iarna viitoare, o parte din aceste probleme se vor rezolva.

 Articol citit de 2543 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  MacGigi
  04.05.2021, 13:47
  Un mare succes pentru Uniunea Salvati Bucuresti ! Au reusit sa-l
  salveze :)))) Un succes personal si pentru nefericitul Voiculescu, care a ratat postul de sub-primar din cauza lui Nicusor. Ei bine, iata ca i-a platit polita pe care o "merita" :)))) Vévé Diamantu' este razbunator ca Zorro :)))

  Acum Uniunea Salvati Romania se poate ocupa in liniste de bugetul Romaniei, care va fi si ea salvata in extremis de catre ministrii "binevoitori" au usrminus :))))
  BaronulRed
  04.05.2021, 12:22
  #CeBineÎmiPareCăAțiLuatȚeapă
  Nașpa, cand incepuse și caloriferele să funcționeze cum trebuie! N-ai cum ...😅😄😃🤣😂!!!
  Emigrantul-Anonim
  04.05.2021, 12:20
  Deci, NU MAI PLATITI ce nu primeati!
  *
  coolsnow
  04.05.2021, 12:14
  se opreste, se opreste...
  numai ca apa calda n-a mau trecut prin calorifere dinainte de paste, destul de normal avand in vedere temperaturile de peste 20 de grade din ultimile zile :)