Flutur: Sunt discutii despre CAS de 41%, nu s-a luat inca o hotarare

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 23:031560 citiri
Flutur: Sunt discutii despre CAS de 41%, nu s-a luat inca o hotarare

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a recunoscut, luni, ca exista discutii in Coalitie pe tema reducerii CAS de la 44,5% la 41%, insa sustine ca nu s-a luat niciun fel de hotarare in acest sens.

"Este o discutie pe care noi am avut-o si in Coalitie si in partid si dorim si noi, PD-L, sa reducem CAS-ul. (...) Discutiile sunt de la 44,5% la 41%, dar inca nu s-a luat niun fel de hotarare", a spus Flutur, dupa sedinta BPN a PD-L, citat de Mediafax.

Contributiile sociale, reduse cu 3% din semestrul II?

Guvernul ia in calcul reducerea in al doilea semestru a contributiilor totale de asigurari sociale de la 44% la 41%. In perioada urmatoare va fi stabilita exact si data de la care va fi operata relaxarea fiscala.

"Membrii Coalitiei au discutat, in sedinta de luni, despre diminuarea CAS la angajatori si au convenit sa fie efectuata o reducere de pana la trei puncte procentuale contributiilor totale, de la 44% la 41%, in semestrul II al acestui an. Discutia va fi reluata intr-o sedinta viitoare a Coalitiei, cand urmeaza sa fie stabilita exact data de la care va fi efectuata reducerea", au declarat surse oficiale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News