Firea i-a pus pe Bogdan Stanoevici si Sanda Ladosi la conducerea Circului Globus

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 16:16
4344 citiri
Firea i-a pus pe Bogdan Stanoevici si Sanda Ladosi la conducerea Circului Globus
Foto: Facebook/ Circul Globus

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din Bucuresti, iar Sanda Ladosi va ocupa pozitia de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, anunta Primaria Bucuresti.

"Sunt convinsa ca experienta artistica si manageriala a domnului Stanoevici, precum si perioada destul de lunga in care a fost in contact permanent cu lumea artistica occidentala, il recomanda cu prisosinta pentru aceasta pozitie.

De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladosi ii va facilita interactiunea cu aceasta lume atat de speciala care este lumea circului.

Le doresc amandurora mult succes si sper sa duca la bun sfarsit proiectul acesta atat de ambitios in care s-au angajat. Ii asigur, de asemenea, de intreg sprijinul meu pe toti angajatii Circului!", a declarat Gabriela Firea, primar general al Capitalei.

Noua echipa manageriala are ca misiune relansarea spectacolelor de circ, in noua era in care nu mai sunt permise numerele de dresura de animale.

Ce au spus Stanoevici si Ladosi

"Sub cupola Circului imi doresc sa rasune rasetele copiilor, pentru ca binele copiilor este principala noastra preocupare. Sub cupola Circului imi doresc sa putem crea o alta lume, mai buna si mai frumoasa, in care mici si mari isi doresc sa se regaseasca pentru cateva clipe de visare, pentru cateva clipe intr-o alta lume, pentru cateva clipe in lumea magica a Circului...

Am avut sansa sa joc alaturi de multi artisti ai Circului Globus si am fost la fiecare spectacol fascinat de inaltul profesionalism si pasiunea cu care artistii Circului isi faceau meseria. O meserie grea si rara. Am avut atunci placerea sa cunosc, din interior, marea familie a artistilor Circului Globus.

Acum, am onoarea, bucuria si dorinta de a crea o mare familie artistica, formata din artistii Circului, actori, dansatori si cantareti, pentru ca in arena sa putem arata tuturor, prin spectacolele pe care le vom face, o alta imagine a Romaniei frumoase", a declarat Bogdan Stanoevici.

"Este o provocare pe care o asteptam. Dupa 30 de ani in care scena a fost casa mea, a venit momentul sa impartasesc toata experienta acumulata cu un colectiv nou, cu o echipa de profesionisti. Circul inseamna pasiune. Pasiune pentru perfectiune, pasiune pentru a fi mai bun, mai creativ, de la un spectacol la altul.

Pasiunea pentru arta, pentru spectacol va fi cea care ne va conduce in regandirea conceptului actual de circ. Vom porni de la zero, dar, alaturi de artistii desavarsiti de la Circul Globus, vom arata in curand un spectacol nou, care ii va tine cu sufletul la gura pe spectatori din primul, pana in ultimul moment.

Sunt o veche admiratoare si prietena a Circului Globus si am certitudinea ca, prin daruire si respect reciproc, echipa va atinge multe obiective ambitioase. Este promisiunea pe care o facem publicului", a declarat si Sanda Ladosi, director adjunct Circul Globus.

Bogdan Stanoevici a fost secretar de stat in Ministerul Culturii in perioada ianuarie - decembrie 2015. Inainte de a ocupa aceasta functie, Stanoevici a fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni in Guvernul Victor Ponta. Este de profesie actor. Sanda Ladosi este o cantautoare cu un bogat palmares, materializat in cinci albume si nenumarate premii de interpretare si creatie.

La Circul Globus din Capitala a avut loc, duminica seara, ultimul spectacol la care au participat animale dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti a decis ca dresura sa fie interzisa la spectacolele de circ.

Firea l-a demis pe managerul Circului Globus dupa incendiul in care au murit 11 animale

Angajatii Circului Globus protesteaza fata de demiterea managerului. Firea: Am primit amenintari

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Bogdan Stanoevici director general Circul Globus, #Sanda Ladosi director adjunct Circul Globus, #noi directori Circul Globus , #Bucuresti