Familia care a primit casa si 5.000 de lei de la Becali a cheltuit banii in cateva zile

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 22:40
6174 citiri

Familia din comuna gorjeana Vagiulesti care in aceasta toamna a primit cadou o casa de la europarlamentarul Gigi Becali nu mai are niciun ban din suma oferita de politician, afirma primarul comunei, sustinand ca in cateva zile cei doi au cheltuit cei 5.000 de lei primiti.

Primarul localitatii, Constantin Parjol, a declarat, marti, ca sotii Mariana si Alexandru Bucur au cheltuit in doar cateva zile cei 5.000 de lei pe care i-au primit de la Becali, dupa care au fost nevoiti sa se descurce cum au putut.

"Dupa ce a plecat domnul Becali si le-a lasat bani, pe langa lucrurile pe care le-a adus aici pentru ei, toata ziua ii vedeam numai cu taxiul. Se duceau la Motru, la 20 de kilometri, pentru un pachet de biscuiti si ce isi mai luau ei, dar oricum dadeau mai mult pe taxi decat pe ce cumparau de acolo, desi avem magazine si in comuna. Nu au miscat un pai. S-au plimbat cu taxiul si atat.

Ii astept de atunci sa le dau cateva tigle pe care sa le puna pe casa ca o sa ploua pe ei la iarna. Alexandru mi-a tot zis ca o sa vina, dar nu a mai ajuns. E o creanga pe care am taiat-o eu atunci la poarta ca sa poata intra domnul Becali si unde am lasat-o eu pe jos acolo este si acum. Poate o s-o ia vantul, ca ei nu cred ca se vor atinge de ea s-o mute", afirma primarul.

El mai sustine ca si Primaria Vagiulesti le-a oferit anul trecut sotilor Bucur o casa in care sa stea pe timpul iernii, insa locuinta ar fi fost distrusa de cei doi, ambii ajungand ulterior sa doarma sub cerul liber impreuna cu copilul pe care l-au facut dupa ce i-au dat pe ceilalti sase in grija statului.

In 24 octombrie, europarlamentarul Gigi Becali a venit cu un elicopter in comuna gorjeana Vagiulesti pentru a cumpara o casa pentru un localnic, Alexandru Bucur, tatal a sapte copii, sase dintre ei aflandu-se intr-un orfelinat din Targu Carbunesti. Becali spunea atunci ca s-a hotarat sa ajute familia Bucur dupa ce a vazut povestea acesteia la televizor, sustinand ca i-a fost teama ca daca nu va face nimic la Judecata de Apoi va fi pedepsit de Dumnezeu.

Gigi Becali a fost primit cu paine si sare dupa ce a coborat din elicopter, el mergand apoi la casa pe care a cumparat-o cu 45.000 de lei.

Europarlamentarul a venit si cu un microbuz plin cu obiecte electrocasnice, respectiv o plasma TV, un frigider, o masina de spalat, dar si mese, paturi, linguri si chiar pahare de cristal.

Localnicii spuneau atunci ca oricine altcineva din sat ar fi meritat banii, numai sotii Bucur nu, mai ales ca, in trecut, ei si Primaria Vagiulesti i-au ajutat cu bunuri si chiar cu o casa pe care au distrus-o, o parte din bunuri fiind vandute pe bautura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#familie ajutata Becali cheltuit bani , #ajutoare