Expertii Nufar si Triumf fac curatenia de Paste mai rapida si mai usoara

Advertorial
Joi, 29 Martie 2018, ora 12:00
20391 citiri
Expertii Nufar si Triumf fac curatenia de Paste mai rapida si mai usoara

Pastele ne bate deja la usa, ceea ce inseamna ca si pregatirile pentru aceasta sarbatoare ar trebui sa isi faca loc pe lista de prioritati. Una dintre activitatile asociate perioadei de dinaintea Pastelui este curatenia generala a casei, care a devenit un adevarat ritual al romanilor.

Daca ai inceput deja sa planifici curatenia generala de Paste, iti sugeram sa te organizezi cat mai bine si sa apelezi la cele doua branduri consacrate in curatenia locuintei - Nufar si Triumf, care se vor asigura ca totul devine curat si imaculat, imediat.

Cu o traditie de zeci de ani, in care eficienta Nufar si Triumf a fost validata de generatii intregi de romani, cele doua game integreaza formule extrem de eficiente, puternice si modalitati de ambalare moderne si inovatoare.

Expertii in curatenie Nufar si Triumf au acum un design fresh, colorat, care iti va atrage atentia si pe care cu siguranta il vei memora.

Cu ajutorul etichetelor de tip shrink sleeve, vei putea identifica rapid proprietatile si beneficiile principale ale produselor Nufar si Triumf, astfel incat, in functie de necesitati, sa faci cea mai buna alegere, din prima.

Daca inca nu ai decis de unde sa incepi curatenia de Paste, iti sugeram sa incepi in ordine alfabetica, cu baia. Poti apela cu incredere la Nufar, brandul nr. 1 in Romania pe segmentul detartranti, care vine iti vine in ajutor cu 28 de produse eficiente si formule de ultima generatie.

Pentru curatarea suprafetelor multiple, precum gresie, chiuvete, cabine de dus sau cazi, este recomandat Nufar Baie, a carui formula indeparteaza usor murdaria si petele de sapun, iar datorita actiunii sale bactericide asigura o igiena perfecta.

Nufar Geamuri te ajuta sa redai stralucirea suprafetelor de sticla, iar Nufar Crema Universala, cu o formula usor abraziva, este perfecta pentru a curata suprafetele dure din baie, fara a le zgaria.

Urmatorul pas in curatenia generala din acest sezon ar putea fi curatarea tuturor suprafetelor din lemn sau laminate, Nufar Lemn Parchet, cu sau fara ceara, fiind solutia dedicata acestei activitati. Datorita formulei sale eficiente, acesta nu lasa urme pe suprafete dupa utilizare si creeaza o pelicula care inlatura urmele de praf pentru un timp indelungat.

Nu uita nici de electrocasnice, care acum pot fi curatate cu Nufar Ecrane, o solutie tehnica pentru ingrijirea suprafetelor monitoarelor, televizoarelor, suprafetelor din sticla, tastaturilor, sau chiar ecranelor telefoanelor mobile, care elimina praful si amprentele, fara a lasa urme.

In afara de expertiza in domeniul curateniei fara compromis, Nufar are grija si de mediul inconjurator, prin linia Nufar Verde, prietenoasa fata de mediu, creata pe baza principiilor active naturale, care nu reduc eficienta produselor.

Si pentru curatarea bucatariei exista o solutie rapida si eficienta - Triumf, liderul in Romania pe acest segment.

Cu o gama variata de produse si solutii de ingrijire a locuintei, Triumf te ajuta sa prinzi viteza si sa faci bucataria luna rapid, astfel incat sa iti ramana timp liber pe care sa il dedici tie si familiei.

Triumf Aragaz, Triumf Cuptoare, Triumf Plite sau Triumf Frigidere se vor asigura ca nu iti scapa nicio pata, iar detergentul lichid Triumf Vesela, disponibil in 3 sortimente de parfumare, va indeparta grasimile si mirosurile neplacute de pe vase, avand grija si de pielea delicata a mainilor.

Curatenia de Paste nu mai este o grija cu expertii Nufar si Triumf!

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Nufar curatenie, #Nufar Triumf , #Paste