Petitie pentru extinderea programului de vaccinare COVID-19 in Republica Moldova. Ce propune un grup de experti in politici publice

Joi, 08 Aprilie 2021, ora 01:27
Autor: Alina Toma
Petitie pentru extinderea programului de vaccinare COVID-19 in Republica Moldova. Ce propune un grup de experti in politici publiceMaia Sandu si Florin Citu FOTO Facebook

Organizatia nonguvernamentala Expert Forum (EFOR) a trimis o scrisoare deschisa adresata premierului Florin Citu, prin care solicita includera cetatenilor din Republica Moldova in programul national de vaccinare.

"Exista o gramada de motive, practice si politice, pentru care ar trebui sa facem asta, intr-un moment in care Moldova se indreapta catre alegeri parlamentare anticipate, care probabil vor avea loc candva in perioada iunie-august. Cel mai important este insa faptul ca ar fi absurd sa generam chiar noi fracturi artificiale in societatea moldoveneasca, intre vaccinati si nevaccinati, uneori chiar in cadrul aceleiasi famili in care unii membri au dubla cetatenie iar altii nu", se precizeaza pe pagina de Facebook a organizatiei.

 Articol citit de 1699 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Gigi Contra
  08.04.2021, 02:46
  Baaah, bai mai usor! In Moldova se foloseste Sputnik
  Cel mai bun vaccin din lume: vindeca de orice.

  Cum sa extinzi vaccinarea la cei din RepMol cand 60% se vor in Rusia? Mai moare vreunul din efecte secundare Astra-Zat si te trezesti cu o campanie rusofona de toata frumusetea.