Enel taie curentul - vezi zonele afectate din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Luni, 16 August 2010, ora 14:16
1903 citiri
Enel taie curentul - vezi zonele afectate din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, luni si marti, in unele zone din Bucuresti, precum si in cateva localitati din judetele Ilfov si Giurgiu, ca urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Astfel, in data de 16 august, intre orele 8.00 si 15.00, alimentarea cu energie electrica este oprita in urmatorul perimetru din Bucuresti, Sos. Colentina intre str. Mica si str. Hortensiei, str. Sportului, str. Catrintei, str. Velintei, str. Lacul Amara, str. Campul cu Narcise, str. Balotului, str. Recreerii, str. Cimentului, str. Zmeurei, str. Vascau, str. Cuisoarei, str. Macrisului, str. Angrenajului, str. Emisferei, str. Campului, str. Scaietilor, str. Refrenului.

In Bucuresti, tot luni, in intervalul orar 8.00-16.00, curentul va fi intrerupt pe str. Simion Busuioc intre str. Sever Popescu si calea ferata, iar de la ora 8.00 la 10.00 - intre Aleea Baiut si b-dul Drumul Taberei, blocurile C8, C8 bis, C7, C7 bis, complexul comercial Valea Ialomitei, precum si in urmatorul perimetru: b-dul Eroilor intre str. Dr. Marinescu si str. Eroii Sanitari, strazile General Butoianu, Elefterie, Grigore Taranu, Carol Davila intre str. Eroii Sanitari si strazile Toma Ionescu, Iatropol.

Enel opreste luni alimentarea cu energie electrica in judetul Ilfov (comuna Berceni, satul Berceni, zona Sos. Vidra-Berceni, cartierul Mamina) - de la ora 9.00 la ora 19.00, iar intre orele 8.00 si 16.00, in judetul Giurgiu, comuna Bolintin Deal (satul Mihai Voda, strazile 1 Decembrie, Bradului, Pictor Luchian, Muncii, 30 Decembrie).

Pentru marti, 17 august, distribuitorul de electricitate a programat lucrari de revizii, reparatii si modernizari in Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu.

Astfel, in Bucuresti (str. Simion Busuioc intre str. Sever Popescu si str. Zamfir Arbore) curentul va fi intrerupt de la 8.00 la 16.00, in judetul Ilfov, orasul Popesti-Leordeni, zona Sos. de Centura si IAS Popesti Leordeni nu vor avea electricitate de la ora 9.00 la 20.00, ceea ce se va intampla si in judetul Giurgiu, comuna Bolintin Deal (satul Mihai Voda, strazile 1 Decembrie, Bradului, Pictor Luchian, Muncii, 30 Decembrie), de la ora 7.00 la ora 21.00.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#enel energie electrica, #alimentare energie intrerupta , #Enel