Enel taie curentul pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov - vezi zonele afectate

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 20:562906 citiri
Enel taie curentul pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov - vezi zonele afectate

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica vineri, 15 noiembrie, in mai multe zone din Bucuresti si judetul Ilfov.

Astfel, intre miezul noptii si 7:30 dimineata, pe Calea Ferentari si strazile laterale, intre Soseaua Salah si Strada Toporasi, pe Splaiul Unirii si strazile laterale, intre Bulevardul Gheorghe Sincai si Bulevardul Marasesti, strada Verzisori si laterale, strada Cuza Voda - intre Bulevardul Marasesti si Bulevardul Gheorghe Sincai, pe Bulevardul Marasesti si strazile laterale, intre Dimitrie Cantemir si Splaiul Unirii, vor avea loc mai multe intreruperi de scurta durata.

Mai multe zone din Bucuresti si Ilfov raman fara curent electric. Vezi strazile afectate

Totodata, curentul se va intrerupe si Soseaua Viilor si strazile laterale, intre strada Veniamin Costache si strada Chirigiu, strada Fabrica de Chibrituri si strazile laterale, strazile Spataru Preda, Doinei, Odoarei, bulevardulGeorge Cosbuc, Inginer Dumitru Teodoru si Veseliei.

In acelasi interval orar, Enel taie curentul si pe Calea Rahovei, intre strazile Progresul si Petre Ispirescu, pe Soseaua Viilor, intre strada Progresul si bulevardul Pieptanari, precum si pe strada Cutitul de Argint si Calea Serban Voda.

Enel opreste vineri curentul in Bucuresti si Ilfov - vezi strazile afectateI

De asemenea, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta si pe strada Toporasi si laterale, Prelungirea Ferentari, intre strada Bachus si strada Tunsu Petre, pe Calea Ferentari si laterale intre Soseaua Salaj si strada Toporasi, dar si in perimetrul strazilor Spaliul unirii, Nerva traian, Octavian Goga, Calea Dudesti si Mihai Bravu.

Unde se taie curentul intre 9:00 si 15:00

Enel Distributie Muntenia anunta ca va intrerupe alimentarea cu energie electrica si pe Bulevardul Bucurestii Noi, intre strada Constantin Godeanu si strada Trusesti, pe strada Trusesti, intre Bulevardul Bucurestii Noi si strada Sfantul Gheorghe, precum si pe Soseaua Bucuresti Targoviste numarul 9. Pe aceste strazi, curentul va fi oprit vineri, intre orele 9:00 si 15:00.

Enel taie curentul pe mai multe strazi din Bucuresti - vezi zonele afectate

Tot vineri, in intervalul orar 9:00 - 17:00, alimentarea cu energie electrica va fi oprita si in mai multe zone din judetul Ilfov, astfel: in orasul Popesti Leordeni, pe Soseaua Leordeni, pe strazile Vanatori, Timpului, Posada, DomniŃa Balasa si strazi adiacente, dar si in localitatea Buftea, pe soseaua Principala si strazile adiacente, precum si in zona statiei Petrom.

I.S.