Seful Corpului de Control din Ministerul Apararii si-a vaccinat fiul peste rand intr-un centru special. El a fost trecut in rezerva

Miercuri, 17 Martie 2021, ora 19:22 3970 citiri
Asistenta cu vaccin FOTO Hepta

Ministerul Apararii confirma pentru Libertatea ca seful Corpului de Control din MApN, generalul de brigada Dorinel Duican, a fost trecut in rezerva dupa ce fiul sau a fost vaccinat in etapa I, fara sa indeplineasca criteriile de eligibilitate.

Vaccinarea a avut loc la unul dintre centrele speciale ale Armatei, din cadrul Institutului National de Medicina si Aeronautica Spatiala.

"In urma verificarilor executate de Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale, s-a confirmat faptul ca fiul unui ofiter MApN, care nu facea parte din personalul eligibil pentru etapa I, a fost vaccinat la centrul de vaccinare organizat de Institutul National de Medicina si Aeronautica Spatiala al MApN", a transmis institutia.

Generalul de brigada Dorinel Duican, sef al Corpului de Control din minister, "si-a depus mandatul, fiind trecut in rezerva incepand cu data de 1 februarie".

Pana in prezent, de la debutul campaniei de vaccinare, pe 27 decembrie 2020, au fost administrate 2.324.405 de doze unui numar de 1.572.465 de persoane, dintre care 820.525 cu o doza, iar 751.940 si cu doza a doua.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
In orice armata din lume, acest individ fara onoare ar fi fost