Deces in familie? Iata cum va poate fi alaturi o firma de servicii funerare cu experienta!

Advertorial
Joi, 18 Aprilie 2019, ora 14:44
14839 citiri
Deces in familie? Iata cum va poate fi alaturi o firma de servicii funerare cu experienta!

Pana si cei mai puternici dintre noi putem fi afectati profund de trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate. In aceste clipe tragice, insa, este important sa ne pastram cumpatul si sa luam deciziile corecte, pentru a-i asigura celui plecat dintre noi o trecere cat mai usoara in lumea celor drepti.

Traditia inmormantarii dateaza din vremuri stravechi, dar cu toate acestea in prezent, pe langa obiceiurile fiecarui popor in parte, trebuie respectate si normele legislative impuse de stat. De aceea, este indicat sa facem apel la o firma de servicii funerare cu experienta, care se va ocupa de organizarea inmormantarii in cel mai mic detaliu.

Prin urmare, ne putem baza pe agentii de servicii funerare, care, cu profesionalism si empatie, se vor ocupa in amanunt de actiunile ce tin de inmormantare.

Astfel, cu ajutorul casei de pompe funebre, disponibila in toate sectoarele din Bucuresti, vom gasi timpul necesar sa le fim alaturi celor dragi, care au nevoie de tot sprijinul acordat in aceste clipe grele.

Un alt avantaj al apelarii la o firma de servicii funerare este ca vom avea parte de asistenta oricand, aceasta fiind la dispozitie 24/7, la orice ora din zi si din noapte. Veti putea astfel stabili bugetul de comun acord, avand parte de o estimare corecta a preturilor in prealabil.

In aceeasi idee, multe persoane se pot gandi ca o inmormantare atrage costuri imense. Cu toate acestea, statul acorda un ajutor de deces, majorat la inceputul acestui an, ce acopera cea mai mare parte a cheltuielilor.

Pentru a beneficia de acesta, va trebui sa ii acordati agentului de la firma de servicii funerare talonul de pensie, impreuna cu o cerere scrisa, buletinul sau cartea de identitate, dar si o dovada a legaturii de rudenie a dumneavoastra cu persoana decedata. Inainte de toate, insa, va trebui facuta constatarea decesului.

Pentru acest pas, firma de servicii funerare va face apel la un cadru medical de specialitate, care va constata decesul, urmand sa elibereze certificatul medical constatator de deces (CMCD) . Acest document este absolut necesar atat pentru a declara legal decesul, cat si pentru obtinerea ajutorului de deces.

De asemenea, daca decesul survine pe alt teritoriu decat cel al Romaniei, aveti posibilitatea sa solicitati un serviciu de repatriere decedati, pentru aducerea in tara a trupului persoanei defuncte.

O etapa dintre cele mai delicate, care este obligatorie inainte de orice inmormantare, este cea a spalarii, imbalsamarii si asezarii in sicriu a persoanei defuncte. Acest pas sensibil ii poate pune in dificultate pe membrii familiei, motiv pentru care trebuie sa facem apel la un specialist, care va fi pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare.

Dupa ceremonia inmormantarii, in mod traditional se va tine o pomenire, denumita si parastas. Pentru acest lucru, firma de servicii funerare va este alaturi, punandu-va la dispozitie o serie de meniuri, de dulce sau de post, conform calendarului religios.

Mai mult, alaturi de obiectele si accesoriile specifice acestui obicei, precum candele, coroane si jerbe de flori, batiste, stergare, lumanari etc, firma de servicii funerare se poate ocupa si de concesionarea unui loc de veci, precum si de transportul pana la capela sau cimitir a trupului neinsufletit.

In concluzie, pentru a beneficia de timpul necesar pentru a va lua ramas bun in pace de la persoana trecuta in nefiinta, va recomandam cu caldura Casa Funerara Bucur, o firma de servicii funerare cu experienta si profesionalism, care va fi alaturi de dumneavoastra in aceste clipe funeste.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#servicii funerare, #traditii inmormantare , #servicii