De luni, RADET incepe incarcarea cu apa a instalatiilor termice

Luni, 11 Septembrie 2017, ora 07:072949 citiri
De luni, RADET incepe incarcarea cu apa a instalatiilor termice

RADET Bucuresti anunta ca de luni va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica pentru pregatirea retelei de termoficare in noul sezon de incalzire.

Potrivit unui comunicat al RADET Bucuresti, data privind furnizarea agentului termic pentru incalzire va fi anuntata ulterior.

Consumatorii RADET sunt rugati sa ia toate masurile necesare pentru finalizarea lucrarilor la instalatiile interioare din imobile, pentru a evita inundatii in apartamente ce pot aparea odata cu incarcarea acestora.

Asociatiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Potrivit unor prevederi din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termica, debransarea instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale consumatorilor de energie termica dintr-un condominiu nu poate fi efectuata pe parcursul sezonului de incalzire.

Citeste si:
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News