Cum arată blocurile reabilitate de primărie în Sectorul 4 din București. "Zici că sunt culorile de pe fusta Gabrielei Firea"

Miercuri, 22 Septembrie 2021, ora 15:51
12363 citiri
Cum arată blocurile reabilitate de primărie în Sectorul 4 din București. "Zici că sunt culorile de pe fusta Gabrielei Firea"
Blocuri reabilitate din Sectorul 4 FOTO Facebook/ Daniel Băluță

Primarul Daniel Băluță se laudă cu estetica lucrărilor executate în Sectorul 4, din București, refrindu-se la spații verzi, fațade de blocuri sau școli.

"Punem un pic de culoare în tot ceea ce facem.

Fie că îngrijim spațiile verzi, că refacem fațadele școlilor sau că reabilităm blocuri, în toate acestea avem grijă și la criteriul estetic, pe lângă cel funcțional.

Și, pentru ca toate lucrurile să se desfășoare așa cum trebuie, tocmai am lansat o procedură de achiziție publică privind aceste aspecte ce ne vor ajuta să înlăturăm definitiv griul comunist din sector", a scris primarul pe pagina sa de pe Facebook.

Entuziasmul primarului este temperat de urmăritorii paginii sale, în comentarii

"Gaudi de Berceni"

"Gaudi după o lună în Berceni."

"Ca să nu mai vorbim de cât s-a chinuit executantul și cât timp a pierdut cu tâmpenia asta"

"E cel mai urât lucru pe care l-am văzut în ultimii 20 de ani."

"Ați vrut Hollywood, dar ați primit Bollywood. Na, poftim. Zici că sunt culorile de pe fusta Gabrielei Firea. Parcă a vomitat un unicorn pe blocuri."

"Asta se întâmplă când angajezi designer pe cineva din familie."

"Felicitări, a ieșit ab-so-lut su-perb! Pe geamuri ar fi mers și niște confetti în formă de steluțe din folie argintie, roz și vernil metalizat (reciclată, bineînțeles). Ați putea plasa un container special în care locatarii să colecteze folie de la cadouri, ambalaje de la dulciuri etc. Și la iarnă să nu uitați să atârnați globuri și ciorapei de lână de balustradă de la terasă! Și balustradă să o acoperiți cu vată! Am mai multe idei, aștept o propunere de colaborare."

"Domnule Băluță, poate ați avut o copilărie nefericită, și acum încercați să recuperați. Dar ce vină avem noi? Ce urmează? Picturi făcute de maimuțe și elefanți? Jenant!"

"Arată că un buchet de flori de câmp."

"Stimate domnule Primar Băluță, deși, în principiu, gusturile nu se discută, totuși ele ar trebui educate! Prea multe culori aglomerate la un loc au că rezultat un amalgam obositor. Deși în articol nu este menționat, sperăm că regenerarea urbană pe care o vizați ia în calcul vopsea specială Airlite “anti poluare”. Pentru că pe lângă aspect, mult mai important este să contribuiți la purificarea aerului și la combaterea schimbărilor climatice, în una din cele mai poluate capitale europeane."

"Nu sunt fan Băluța, dar mie uneia îmi plac culorile și nu mi se pare atât de odios, blocul fiind și amplasat vizavi de Orășelul Copiilor. A ieșit cam obositor vizual totuși, mi-ar fi plăcut dacă fie lăsau balcoanele în pace și păstrau doar mozaicul, fie foloseau doar 2-3-4 culori."

"Este lipsa de bun gust!!! Unde există așa ceva? În ce capitală, oraș european se vopsesc clădirile cu toate culorile???

"Micul Paris", nu cred, " Sorcova Veselă" da!"

"Mergeau și niște picațele verzi.

Acum o să fie întrecere între primari, cine pictează mai bine.

Orice face bine la psihic, să fie primit.

"Unde stai? În blocul cu romburi roșii, la etajul cu dungi albastre."

"Apreciez efortul, dar asta v-a ieșit cât se poate de nasol. Zic să faceți o pauză și să va gândiți la cum ar fi să aveți schema asta grafică pe un perete în living."

"Nu mai lăsăți niște copii de grădiniță să decidă designul blocurilor și mobilierului stradal! Când mă plimb pe străzi în sectorul 4, sectorul unde locuiesc, mă doare capul de prostul gust, inimioarele și culorile psihedelice pe care le văd peste tot. Seamănă cu oracolul unei fetițe de școală generală."

"Îmi plăcea mai mult înainte de envalopare. Acum arată că și copilul din dragoste al unui papagal și un curcubeu."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#sectorul 4, #Bucuresti, #primar, #Daniel Baluta, #reabilitare, #blocuri , #primaria