Dan Bittman s-a razgandit si a transmis ca nu se mai vaccineaza: "Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin"

Marti, 11 Mai 2021, ora 10:43
8297 citiri
Dan Bittman s-a razgandit si a transmis ca nu se mai vaccineaza: "Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin"
Dan Bittman, solist Holograf SURSA FOTO: Facebook/Dan Bittman

Dan Bittman a transmis ca nu se vaccineaza impotriva COVID-19, dupa ce in spatiul public se vehiculase aceasta idee. Cantaretul a criticat deciziile autoritatilor, potrivit carora cei care se vaccineaza vor avea parte de anumite privilegii.

Solistul Holograf a transmis marti, 11 mai, intr-o interventie la Romania TV, ca din punctul lui de vedere ar trebui sa nu se mai permita accesul nici in sediile ANAF si nici taxele si impozitele sa nu mai fie incasate de statul roman de la cei nevaccinati.

"Informatia ca ma vaccinez era doar un titlu de ziar, nu va mai luati dupa titluri. Vaccinul nu rezolva anumite probleme. Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin.

La concerte vor fi admisi cei vaccinati sau cei care isi fac teste. Pai atunci, la taxe si impozite sa fie la fel. Cei nevaccinati sa nu mai plateasca impozite si sa nu mai fie admisi in institutii. Eu nu ma vaccinez si nu vreau sa mai platesc taxe. Un amarat ca mine nu are de ce sa plateasca.

Pentru impozitele pe care le-am platit nu am primit decat dispret. Nu am primit niciun leu.

Anunt autoritatile ca nu o sa ma vaccinez pana nu ma primesc si nevaccinat in sediile ANAF ca sa-mi ia banii si sa-si bata joc de mine.

Acesti semidocti de la guvernare sa inteleaga ca nu suntem o masa de manevra de prosti care platesc statului. Trebuie sa ne dea ceva pentru banii pe care ni-i fura din buzunare. Eu nu vreau sa mai platesc taxe statului roman atata vreme cat ma obliga printr-o lege nazista sa ma vaccinez ca sa platesc taxe.

M-am saturat de fariseism. Inghitim la nesfarsit hotia unora. Ne lipseste coloana vertebrala.

Eu nu am furat statul roman, dimpotriva, l-am imbogatit. Holograf a platit milioane statului roman. In 35 de ani am platit statului sute de milioane", a spus artistul.

Dan Bittman anuntase, potrivit libertatea.ro, ca se va vaccina impotriva COVID-19, intr-o emisiune la B1TV. El a aratat ca a ales vaccinul AstraZeneca pentru ca nu are incredere in cele dezvoltate pe baza ARN mesager.

"Am asteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai traditional si in alea traditionale am incredere. Nu am incredere in astea cu ARN mesager, ca Pfizer si Moderna, de asta astept pe cel de la Johnson & Johnson. Dar, uite, ca sa nu zica lumea nu stiu ce, ma voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu stiu de ce nu se explica lumii, care e speriata de tromboze, ca daca iei cu o saptamana inainte un anticoagulant, care costa 5 lei, nu se intampla nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriata", spunea Dan Bittman in cadrul unei emisiuni online, de la EVZ TV, potrivit sursei citate.

Milioane de britanici suferă de Covid de lungă durată. Mulți spun că activitatea zilnică le este afectată
Milioane de britanici suferă de Covid de lungă durată. Mulți spun că activitatea zilnică le este afectată
Două milioane de persoane din Anglia şi Scoţia continuă să sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lungă durată, iar activităţile zilnice desfăşurate de 381.000 dintre ele...
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vaccin, #covid, #antivaccinisti , #stiri sociale