Cum va fi vremea în weekend. Temperaturi agreabile, dar și ploi torențiale

Vineri, 20 August 2021, ora 11:49
2709 citiri
Cum va fi vremea în weekend. Temperaturi agreabile, dar și ploi torențiale
Vremea va fi în general frumoasă FOTO Pixabay

Apropierea toamnei începe să producă surprize în ceea ce privește vremea. Meteorologii au prognozat temperaturi suportabile în următoarele zile, însă în unele zone ale țării va ploua torențial.

Vineri, 20 august, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor în toate regiunile. Cerul va fi variabil la munte, precum şi în nordul şi nord-estul ţarii şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona montană înaltă şi în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade Celsius, cu valorile cele mai ridicate în sudul Olteniei.

În București, vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt slab până la moderat. Valorile termice vor fi în creştere, cu o maximă în jurul valorii de 30 de grade la amiază.

Vremea 21 august

Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească uşor în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade. Vor fi înnorări după-amiaza în extremitatea nordică şi la munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată.

În București, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab până la moderat. Dimineața, 14-17 grade și la amiază, 30-31 de grade.

Vremea 22 august

Duminică, valorile termice vor fi în creştere uşoară în sud-vestul ţarii, unde vremea va deveni călduroasă, iar în celelalte zone se vor menţine agreabile. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, uşor mai ridicate, pâna la 32-34 de grade, în sudul Olteniei şi al Banatului şi în sud-vestul Munteniei. În a doua parte a zilei local la munte şi pe spaţii restrânse în zonele mai joase de relief din Moldova vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial.

În București, vremea va fi în continuare frumoasă, cu temperaturi agreabile. 16-18 grade dimineata si 30-31 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vânt puternic în 15 județe din România. Zonele în care rafalele vor depăși 90 km/h
Vânt puternic în 15 județe din România. Zonele în care rafalele vor depăși 90 km/h
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o informare pentru aproape toată ţara, ce...
Ploi, brumă și chiar ninsoare, în unele zonele ale țării, în următoarele zile
Ploi, brumă și chiar ninsoare, în unele zonele ale țării, în următoarele zile
Meteorologii anunţă ploi, începând de duminică, în centrul, sudul şi estul ţării, în timp ce la munte precipitaţiile vor fi mixte, iar apoi se vor transforma în ninsoare. În vest şi...
#vremea, #prognoza meteo, #vremea in weekend, #vremea 20 august , #vremea