Cozi uriașe de sute de persoane la Târgul de Crăciun din București. „Vii sănătos și pleci, Doamne ferește, cu COVID”

Duminica, 28 Noiembrie 2021, ora 18:24 7082 citiri
Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie FOTO Facebook/ George Velcea

Sute de persoane au stat la coadă la intrarea în Târgul de Crăciun din București, organizat în Piața Universității, duminică seara, 28 noiembrie, au semnalat internauții pe rețelele sociale.

„E o bătaie de joc”, se plânge o persoană care spune că a stat două ore la coadă pentru a intra.

„S-a trezit să impună și o taxă de acces, fapt ce a generat o coadă de vreo 300 de persoane la intrare.

Zero distanțare între cei care vor sa intre, stat la coadă 2 ore samd.

Vorba aceea: Vii sănătos și pleci.. doamne ferește cu covid.

Bineinteles, site-ul de unde se pot lua bilete de acces, nu functioneaza”, a scris un participant la târg, pe Facebook.

Și în prima zi de la deschidere oamenii s-au plâns pe rețelele sociale că au stat la coadă.

Primăria Capitalei a anunţat sâmbătă, 27 noiembrie, noi reguli pentru Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii, reglementate printr-o hotărâre emisă de către Guvern.

Prin urmare, de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piata Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21.00, în fiecare seară.

„Pentru a evita timpii de aşteptare de la intrări, în noul context al limitării capacităţii locaţiei, vă aşteptăm încă de dimineaţă să petreceţi momente frumoase alături de cei dragi sau să vă faceţi cumpărături în linişte. Astfel, noul program al Târgului de Crăciun Bucureşti va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00 / sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00. Pentru a ne bucura cât mai mulţi de perioada aceasta frumoasă din an, pe 29, 30 noiembrie şi pe 1 decembrie, declarate zile libere, târgul se va deschide la ora 10:00.

Primăria Capitalei reaminteşte că pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esenţială din motive de sănătate şi siguranţă accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete funcţionează pe toată durata de desfăşurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News